Doe je mee aan de Voorjaarscompetitie 2020?

28 november 2019


Wat?
Het is alweer december, de maand van de Sint en de Kerstman staan alweer voor de deur, maar bij TV Nederhorst zijn we alvast bezig met de Voorjaarscompetitie 2020 voor de Jeugd en de Senioren (18+).  Wil je ook wedstrijden spelen in teamverband waar gezelligheid en teamprestaties hand in hand gaan? Dan is dit je kans om mee te doen aan één van de leukste periodes van het tennisseizoen. Meld je voor 18 december aan. Hoe je kan inschrijven staat in de mail die reeds aan onze leden is verstuurd.

Waarom zou je meedoen aan de Voorjaarscompetitie? Voor spelers betekent competitie spelen een teamprestatie neerzetten, onderlinge concurrentie tegen teams van andere tennisverenigingen, maar zeker ook gezelligheid en saamhorigheid. De teams die al jaren meedoen weten hoe leuk het is. Lekker met je teamgenoten een balletje slaan, enkel, dubbel of gemengd. Voor onze vereniging brengt de competitie sfeer en een gezellige drukte op ons mooie tennispark.  

Voor wie is de Voorjaarscompetitie? Of je nou voor het eerst een tennisracket hebt opgepakt of juist een doorgewinterde speler bent, of voor iedereen daar tussenin: we kunnen ongetwijfeld een competitie vinden vinden waarin je goed past. In een nieuw team of in een bestaand team.  

Wanneer vindt de Voorjaarscompetitie plaats? De Voorjaarscompetitie telt doorgaans 7 speeldagen en wordt jaarlijks gespeeld in de periode van begin april tot en met begin juni.

NB Informatie over de Zomeravondcompetitie op woensdagavond voor Senioren, die in mei en juni wordt gespeeld, volgt op een later moment.  

Voor meer info, lees je mail die je hebt gekregen of ga naar de website tvnederhorst.nl.

Menu Competitie - Voorjaarscompetitie
Link: Inschrijven Voorjaarscompetitie

Namens Jeugd competitieleider Arjan Hooijmeijer
[email protected]
en
Senioren competitieleider Marjolein van Noppen
[email protected]

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg