Inschrijven Open Toernooi

05 juli 2019


Je kunt je inschrijven via Toernooiplanner.nl

https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=B3AC421F-57BC-4FB3-90B6-F5A788143A3D

Wij hebben van verschillende kanten te horen gekregen dat het inschrijven via toernooiplanner niet altijd soepel verloopt. (je moet een account aanmaken). Het is sommigen niet gelukt om op deze manier in te schrijven. Je kunt de KNLTB bellen om te helpen een account aan te maken. 0881302600

Het zou echter zonde zijn als je om deze reden niet mee kunt doen. We maken het daarom ook mogelijk om via een mail in te schrijven. Als je jouw gegevens mailt naar [email protected], zorgen wij dat je opgenomen wordt in het toernooischema.

De vakantie loopt ten einde, tijd om het tennisracket weer op te pakken. Wat is er dan leuker om een toernooi te spelen in september voordat de winterstop aanbreekt? Eerder hebben we jullie al geinformeerd over het eerste Open Tennistoernooi op het nieuwe tennispark van TV Nederhorst. Inmiddels hebben we al meer dan 100 inschrijvingen, waarvan 75 % van van buiten de vereniging. Daar moet natuurlijk verandering in komen. Dus geef je op voor 30 augustus, want dan sluit de inschrijving. 

Met vriendelijke groet, De Open Toernooicommissie

Roald Strackx, Rob van Brakel, Jan Korpel, Henk Kok en Rolf Besemer

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg