Invullen diensten planner

23 juni 2020


Beste tennisvrienden,
 
Jullie hebben inmiddels een mail gekregen dat we, nog even afhankelijk van de beslissing van het kabinet, per 1 juli de kantine en het terras, onder strenge voorwaarden, weer mogen openen.
 
Onze vereniging draait op vrijwilligers. Bij het lidmaatschap hoort, behalve het recht om te spelen, ook de plicht om twee taakplichten te vervullen. Omdat het seizoen al een een paar maanden op weg is, hoeft dit jaar elk lid tot en met 70 jaar, slechts 1 taakplicht te vervullen. Dit kan een groendienst zijn of een bardienst. Ga hiervoor naar de dienstenplanner op clubapp of naar www.tvnederhorst.nl (inloggen op  mijn club) en rooster jezelf in. Een week van te voren en de dag van te voren ontvang je een herinnering met instructies.
 
De barvrijwilligers ontvangen extra instructies van de barcommissies in verband met alle maatregelen rondom Covid-19. De eerste paar dagen van juli zal de barcommissie zelf de bar draaien om eventuele knelpunten vast te stellen en aan te pakken.
 
Een bardienst vervul je in je eentje, of als we een drukke dagdeel verwachten, met z’n tweeën.
Een groendienst vervul je met nog drie anderen onder leiding van Marieke Verhage of Gé Leurs. De eerste staat gepland op 27 juni,
 
In de dienstenplanner vind je ook een zogenaamde “koffiesleutel”. Dit is geen taakplicht, maar slechts bedoeld om een aantal vaste groepjes in de ochtenden toegang te geven tot het clubhuis voor een kopje koffie.
 
Heb je geen tijd om je ene taakplicht te vervullen, dan kun je deze afkopen door €35 te betalen op NL93 RABO 0388 2584 38 ten name van TV Nederhorst onder vermelding van afkoop taakplicht.
 
Verder willen we graag twee groepjes van 4 of 5 mensen vragen af en toe water te geven en zorg te dragen voor de winddoeken. Leden uit de watergroep worden, als het nodig is, gebeld om samen de planten op de parkeerplaats, de bloem- en plantenperken en struiken water te geven. De winddoekgroep wordt gebeld als de winddoeken vanwege te harde wind opgerold moeten worden of weer vastgemaakt moeten worden. Het zou ons enorm helpen. Meld je bij [email protected] of bel met Leen (06-24161955).
 
Vragen? Meld je via [email protected] of spreek de leden van de barcommissie of het bestuur aan.
 
Tot snel,
 
Barcommissie: Bernadette Langius, Claartje Lorier, Jacqueline Konings
Bestuur: Trienke Stellema, Marieke Vollers, Leen Lorier, Tim Postel, Arjan Hooijmeijer
 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg