TV Nederhorst in de winterstand

20 november 2019


Beste tennisvrienden en vriendinnen,

TV Nederhorst staat weer in de winterstand, na een fantastisch seizoen op ons nieuwe park. Het groenteam onder leiding van Marieke heeft de tuin winterklaar gemaakt. Er zijn weer 300 oude ballen verzameld en opgestuurd ten behoeve van G-sporters. En afgelopen zaterdag heeft een groep vrijwilligers het clubhuis, keuken en bar schoon gemaakt, de windvangers opgeruimd, scoreborden en sponsorborden van bruine aanslag ontdaan en nog veel  meer. Alles is weer spic en span voor 2020. Dank aan de tuiniers, Erna, Marianne, Ingrid, Bernadette, Lea, Jacqueline, Hanneke, Claartje, Rolf, Erik, Leen, Tim en Michael.

De netten en de lijnen zijn opgeborgen door onze groundsman Marcel, dus er kan nu niet meer buiten gespeeld worden. De oefenkooi en de minibaan zijn op slot. De komende maanden houdt Marcel de banen in goede conditie door ze aan te harken en het gravel liefdevol toe te spreken.

Wil je toch af en toe een uurtje tennissen? Huur dan een baan in de hal via www.indoortennisnederhorst.nl. Ook vind je op onze website www.tvnederhorst.nl verschillende activiteiten die door RGsports georganiseerd worden. Onze activiteitencommissie zal ook in de winter af en toe een toernooitje organiseren, dus houd je mail in de gaten.

Het bestuur gaat de komende maanden nadenken hoe we nieuwe leden zich nog beter kunnen laten thuis voelen, hoe we meer activiteiten kunnen organiseren, hoe we meer trainingscapaciteit van RGsports kunnen betrekken, hoe we nog meer leden kunnen interesseren om competitie te spelen, hoe we de bar- en groendiensten nog beter kunnen regelen, enz, enz. Heb je suggesties of vragen, mail ons op [email protected]

Tot slot, heb je even niets te doen en denk je opeens aan een zwoele zomeravond en een drankje op je favoriete tennisclub? Help ons dan en doe de test Verantwoord Alcohol Schenken. De link naar de instructie is: www.nocnsf.nl/iva/wat-je-moet-weten. Het “emailadres barverantwoordelijke " is [email protected]. Als barverantwoordelijke kun je opgeven Secretaris TV Nederhorst (Tim Postel) en de bond is KNLTB.

We wensen jullie een goede winter toe en zien jullie graag eind maart weer buiten op de baan.

Marieke, Leen, Tim, Arjan en Trienke

PS Bewaar je KNLTB pas en je Arens toegangspas. Je hebt ze allebei volgend jaar weer nodig.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg