Zomer Challenge

23 juni 2020


Zomervakantie in Nederland: kom tennissen  

Tennisvereniging Nederhorst biedt zomeruitdaging voor thuisblijvers en sporters die een zomerstop hebben.

Eindelijk mogen we weer tennissen en volop genieten van ons nieuwe tennispark. Voor iedereen die deze zomer in eigen land blijft, of een zomerstop heeft in zijn sport, biedt tennisvereniging Nederhorst deze zomer tennis mogelijkheid. Voor thuisblijvers en voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben. Maar ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.  

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van twee maanden in de maanden Juli en Augustus waarbij jonge spelers onbeperkt kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast kunnen de spelers gratis mee doen aan een eerste introductie clinic, krijgen ze 2 lessen en wekelijkse Toss middagen onder begeleiding van een gecertificeerde trainer. Ook extra lessen bij onze tennisleraren zijn mogelijk (tegen extra betaling). De Zomer Challenge is voor kinderen van 7 t/m 18 jaar en studenten. Maar natuurlijk zijn alle leeftijden van harte welkom om te komen spelen en lid te worden.  

Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten. Kosten zijn €35,- voor kinderen tot 12 jaar en €45,- voor 12 jaar en ouder.

Aanmelden kan op de site: www.tvnederhorst.nl  

Aktie mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren: Het Spiegelhuys, Boerhout sport, Cafe Die2, Arens Makelaars, Jansen&Jansen, Leurs Hoveniers, Cito Transport, Bergman Auto’s, ThuizBij, Thermgroep, Het Friethuys, RG Sports. Voor meer informatie kijk op de site: www.tvnederhorst.nl of neem contact op met email: [email protected]

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg