Bardienst

Inleiding

Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers. Dat geldt zeker voor een vereniging met een clubhuis en terreinen. Tennisvereniging Nederhorst doet een beroep op al haar seniorleden om twee bardiensten uit te voeren. Je kunt ook kiezen voor een groendienst, onder leiding van het bedrijf Gé Leurs en Marieke Verhage.

Leden geboren na 1944 wordt gevraagd om voor 2 diensten in te schrijven. Meer diensten mag zeker! Ook als je net ietsje ouder bent en het leuk vindt om te doen. Het is namelijk ook gewoon gezellig, of het nu een doordeweekse avond is, tijdens competitie of toernooien.

Dienstenplanner en instructies

Inschrijven en het nazien van de diensten (jouw diensten of alle diensten) kan via de KNLTB ClubApp of de website. Om in te loggen heb je je gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Je krijgt meteen een bevestiging van de door jou geplande bardienst via de mail.

De barcommissie heeft een instructie map gemaakt, zodat iedereen die bardienst draait weet wat hem of haar te doen staat. Lees het even door, want er is best veel veranderd ten opzichte van vroeger. Denk aan het nieuwe koffie apparaat, de nieuwe vaatwasser, alarm, toegang, etc. Het is te lezen in het clubhuis, maar ook op de site.

Herinnering

Vijf dagen voor jouw ingeplande dienst ontvang je een geautomatiseerd bericht ter herinnering aan je dienst.

Regels

Op onze club gelden regels. Een aantal daarvan zijn:

  • Er mag niet worden gerookt.
  • Er wordt geen alcohol geschonken aan personen jonger dan 18 jaar.
  • Barvrijwilligers zijn minimaal 18 jaar oud.

Alle vrijwilligers worden geacht de instructie verantwoord alcoholgebruik (IVA) te kennen. We vragen je hiervoor een toets te doen op www.nocnsf.nl/IVA. Als adres van de vereniging kun je [email protected] invullen. Het is niet moeilijk en kost je een kwartiertje.

Voor de overige regels verwijzen wij graag naar de bardienst instructies.

Wijziging van Diensten

Mocht je om wat voor reden dan ook een reeds ingeplande dienst willen wijzigen, doe dat dan door zelf te ruilen met een ander lid en laat het weten aan  [email protected]. De wijziging wordt dan ook doorgevoerd in onze dienstenplanner en de herinneringsbericht gaat dan naar de juiste persoon.

Tot drie weken vóór je ingeplande dienst kan de barcommissie je nog van dienst zijn met het ruilen van een dienst voor een nog openstaande dienst. Neem ook hiervoor contact op met de [email protected]. Na die termijn van drie weken moet je écht zelf zorgen voor vervanging. Lukt dat niet, of kom je (met of zonder bericht) niet opdagen voor je dienst, dan geldt een vergoeding voor "afkoop tijdens het seizoen" van €35.

Betalen doe je op rekeningnummer NL93RABO0388258438 onder vermelding van “afkoop bardienst tijdens seizoen”.

Instructie bardienst 20190527.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg