Toegang tot het park en kleedkamers

Elk lid heeft een zwart Arens pasje gekregen. Dit pasje gebruik je om het hek te openen. Houd je pasje tegen het toetsenbordje tegen het paaltje tussen de gele palen. Als je het park verlaat, gaat het hek vanzelf open als je voor het paaltje met het electronische oog staat.

Je gebruikt het zwarte Arens pasje ook als je door de voordeur naar binnen wilt. Houd het pasje ook bij de voordeur tegen het toetsenbordje aan. Bijvoorbeeld als je gebruik wilt maken van de kleedkamers, de toiletten of als je de baanverlichting aan of uit wilt doen.

Ben je je pasje kwijt, stuur dan een mail naar [email protected]. Tegen betaling van €5 wordt er een nieuw pasje voor je aangemaakt. Het rekeningnummer van TV Nederhorst is NL 93 RABO 0388 2584 38. In de omschrijving graag aangeven dat het om een nieuw toegangspasje gaat. Vermeld ook even de naam van degene voor wie het is en het KNLTB lidnummer. Dit vind je op je KNLTB pas of in je Clubapp.  

Let op voor degenen die in de winter in de hal een baan huren: mogelijk heb je nog een zwart pasje in je bezit voor toegang tot de hal in de winter of een toegangscode. Deze zijn geblokkeerd. Het park is immers alleen toegankelijk voor leden, niet voor huurders van de hal.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg

KVK-nummer

40517707