Finale dag OT 2020

 

Wat een schitterende dag was het vandaag. Het weer zat mee, prachtige wedstrijden, veel gezelligheid op 1,5 meter op het terras. Geweldig om het toernooi zo te eindigen.

Roald, Jan, Henk, Rob en Rolf hadden het ook vandaag weer prico bello voor elkaar. 12 wedstrijden werden soepel en heel sportief afgewerkt tussen 11:00 en 15:45 uur. Heel spannend was het bij Flip en Peter die bij de stand 8-8 na precies een uur, nog een supertiebreak moesten spelen om een winnaar te krijgen. En laten zij nou die tiebreak winnen van de heren 7 35+. Thomas en Splinter wonnen de herendubbel 17+, samen met Nathalie won Vincent ook de gemengd dubbel 35+, Claartje en Trienke wonnen de damesdubbel 5 17+ en 6 17+. Daarnaast nog een aantal hele verdienstelijke tweede prijzen voor onze eigen clubleden. Fantastisch dat er zoveel eigen leden meededen, maar ook zoveel leden van andere clubs. 

Het Friethuys kwam 's middags het hele terras trakteren op heerlijke frietjes. En na de prijsuitreiking verlootte Henk ballen van Duca del Cosma en shirts van Boerhout Sports. Veel dank daarvoor!

Trienke bedankte namens het bestuur en alle deelnemers de wedstrijdcommissie voor hun geweldige werk en succesvolle toernooi, de barcommissie voor alle inspanningen om de inkopen  te doen, alle bardiensten te instrueren en de bar en keuken te bevoorraden, alle leden die deze week (extra) bardiensten draaiden, alle dames die heerlijke maaltijden verzorgden, de tuinclub en de groendienst voor de prachtige tuin en schone parkeerplaats en Marcel voor het in top condititie brengen van de banen.

Chapeau en tot volgend jaar🎾🎾 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg

KVK-nummer

40517707