Tennistraining senioren

Wil je leren tennissen of beter leren tennissen? Neem dan les bij onze trainers van RG sports. Dat kan in de winter in de hal en in het buitenseizoen op de buitenbanen. 

Het is weer mogelijk om in te schrijven voor de trainingen voor het najaar 2023 en het winterseizoen 2023-2024. Onderstaand de link: https://www.rgsports.nl/tennisenpadelles/tv-nederhorst-nederhorst-den-berg

Junioren in de kleuren rood, oranje en groen hoeven zich niet in te schrijven. Zij worden automatisch ingepland in het kader van jeugdtennis 2.0. Voor meer informatie zie bovenstaande link. Junioren in de kleur geel en senioren kunnen wel inschrijven.

De inschrijving sluit 17 september. Ben je te laat met inschrijven of heb je hele specifieke wensen, neem dan contact op via [email protected] om te bespreken of er toch nog een plekje voor je is.

Voor lessen buiten is het verplicht lid te zijn van TV Nederhorst.

Speciaal voor startende tennissers hebben we een starterspakket afgesproken met RG sports. Zie daarvoor ook de informatie via bovenstaande link. Mail met [email protected] voor meer informatie over lessen en onze lidmaatschapsaanbieding.

 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg

KVK-nummer

40517707