Welkom

Welkom bij TV Nederhorst, een gezellige vereniging in het mooie Nederhorst den Berg.

Wij bieden onze leden vanaf 1 April 2019 een geheel nieuw tennispark, gelegen aan de Platanenlaan in de wijk Overmeer-Zuid. Deze fantastische accommodatie bestaat uit 5 nieuwe gravel plus tennisbanen, een mini-baan voor de jeugd, een oefenmuur en natuurlijk een gezellig, modern ingericht clubhuis.

Onderdeel van de nieuwe accommodatie aan de Platanenlaan is ook een nieuwe tennishal met 2 binnenbanen, waar we bij slechte weersomstandigheden gebruik van kunnen maken voor verenigingsactiviteiten.

Actieve vrijwilligers organiseren diverse activiteiten voor jong & oud én voor elk niveau: bijvoorbeeld de gezelligheidstoernooien, deelname aan de KNLTB competitie en clubkampioenschappen. Wil je daarnaast je tennis technieken verbeteren, dan bieden we ook tennistraining aan. Deze trainingen worden gegeven door enthousiaste gediplomeerde trainers van onze tennisschool RG sports, waarbij de trainingen afgestemd worden op het niveau en de leeftijd van de trainingsgroep. Ben je enthousiast geworden om lid te worden of ben je al lid en wil je een keer een proefles volgen? Stuur dan een email naar onze trainer Philip Buskop: [email protected]

Wij hopen je binnenkort te kunnen verwelkomen op ons mooie park. Voor meer informatie kan je deze website verder verkennen en aanmelden kan via de knop “Lid worden?” rechtsboven.  

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0294-254282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg