Welkom bij TV Nederhorst

Welkom bij TV Nederhorst, een gezellige vereniging in het mooie Nederhorst den Berg.

De tennisvereniging van Nederhorst den Berg is in 1978 opgericht en telt tegenwoordig ongeveer 300 leden. Na jaren met veel plezier te hebben gespeeld op ons "oude" park aan de Vreelandseweg, spelen we vanaf 1 april 2019 op een geheel nieuw tennispark, gelegen aan de Platanenlaan in de wijk Overmeer-Zuid. Deze fantastische accommodatie bestaat uit 5 nieuwe gravel plus tennisbanen, een mini-baan voor de jeugd, een oefenmuur en natuurlijk een gezellig, modern ingericht clubhuis.

Onderdeel van de nieuwe accommodatie is ook een tennishal met 2 banen, die in de winter gehuurd kunnen worden van Stichting Tennispark Nederhorst door leden en niet-leden van de tennisvereniging. In de zomer kunnen de binnenbanen bij regenachtig weer gebruikt worden voor verenigingsactiviteiten. 

Actieve vrijwilligers organiseren diverse activiteiten voor jong & oud én voor elk niveau: bijvoorbeeld de gezelligheidstoernooien, deelname aan de KNLTB competitie en clubkampioenschappen. Op maandagavond wordt de wekelijkse toss avond georganiseerd voor alle leden; op donderochtend voor senioren 55+.

Wil je je tennistechnieken verbeteren, dan bieden we ook tennistraining aan. Deze trainingen worden gegeven door enthousiaste gediplomeerde trainers van onze tennisschool RG sports, waarbij de trainingen afgestemd worden op het niveau en de leeftijd van de trainingsgroep.

Voor de jeugd hebben we Jeugdtennis 2.0 ontwikkeld, een pakket met twee keer lessen per week in het buitenseizoen, een keer per week in het binnenseizoen, competitie in voor- en najaar en leuke activiteiten. 

Wij hopen je binnenkort te kunnen verwelkomen op ons mooie park. Voor meer informatie kun je deze website verder verkennen en inschrijven kan via de knop “Lid worden?” rechtsboven.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg

KVK-nummer

40517707