Gezicht bij de naam

Leen Lorier
Na zijn werkzame leven als leraar op het Willem de Zwijgercollege in Bussum, spendeert Leen veel tijd aan het samen met anderen netjes houden van het park, contacten met de sponsoren te onderhouden, alles wat maar met ICT te maken heeft te organiseren en als contactpersoon voor het bestuur van Stichting Tennispark Nederhorst te fungeren. Als er tijd over is, tennist Leen ook nog.
 
Jasper van de Graaf
Jasper is in het dagelijks leven advocaat en sinds de ALV van 2022 penningmeester van onze vereniging. Jasper is vaak op en naast de baan te vinden, als hij zijn zoon Thiemo (inderdaad geïnspireerd op Thiemo de Bakker) aanmoedigt. 
 
Arjan Hooijmeijer
Als je goed oplet, zie je Arjan twee keer per dag op zijn snelle fiets door het dorp fietsen naar zijn supermarkt in Amstelveen waar Arjan de leiding heeft. Voor de club houdt Arjan zich bezig met het organiseren van activiteiten voor jeugd en senioren, zoals het vrijdagavondtoernooi, schooltennis. Ook is hij de contactpersoon voor de vereniging met RG Sports.
 

Tim Postel
Na een lange carriere bij IBM zet Tim zich nu met veel energie in voor de vereniging. Tim vervult de rol van secretaris, organiseert de bestuursvergaderingen, de overleggen met Stichting Tennispark Nederhorst en de ALV’s. Daarnaast is Tim samen met Leen heel actief om het park in goede staat te houden. Als je ‘s ochtends op de club komt, heb je grote kans dat Tim tennist of de struiken rond het park water geeft.

Trienke Stellema
Na secretaris en VCL te zijn geweest is Trienke nu voorzitter van de vereniging. Ze tennist graag, timmert af en toe iets voor het terras en doet als het even kan mee aan de zaterdagdamescompetitie en ons eigen OT. In het dagelijks leven is Trienke toezichthouder bij verschillende organisaties in de zorg.
 
Barcommissie
De kantine van de club wordt gerund door Claartje Lorier, Jacqueline Konings en Bernadette Langius. Zij zorgen ervoor dat de voorraad op peil is, dat de instructies voor alle vrijwilligers duidelijk zijn, dat alle leden zich opgeven voor de bardiensten, coördineren bij evenementen en draaien af en toe zelf een extra bardienstje.
 
Verenigings Competitie Leider
Marjolein van Noppen is onze VCL. Zij zorgt ervoor dat alle leden worden uitgenodigd voor de competities van de KNLTB. Ze geeft de teams op, helpt meezoeken naar invallers en zorgt dat alle captains goed beslagen ten ijs de baan op gaan met hun teams. De competitie voor de kids doet ze samen met Arjan Hooijmeijer. 
 
Commissie Open Toernooi
Jan Korpel, Rob van Brakel, Marco van den Broek en Bart Sauer organiseren als ijzersterk team het Open Toernooi van onze club. 


Emmie Koster
Emmie doet de ledenadmininistratie voor de vereniging, al heeeel erg lang, en dat vinden we fantastisch. Emmie heet elk nieuw lid welkom en ook elk vertrekkend lid krijgt een warm woord van afscheid. Emmie tennist graag met haar vaste groepjes buiten en in de hal. Altijd met een gezellige nazit. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg

KVK-nummer

40517707