Gezicht bij de naam

Leen Lorier
Na zijn werkzame leven als leraar op het Willem de Zwijgercollege in Bussum, spendeert Leen veel tijd aan het samen met anderen netjes houden van het park, contacten met de sponsoren te onderhouden, alles wat maar met ICT te maken heeft te organiseren en als contactpersoon voor het bestuur van Stichting Tennispark Nederhorst te fungeren. Als er tijd over is, tennist Leen ook nog.


Marieke Vollers
Marieke is in het dagelijks leven werkzaam als deurwaarder. Inmiddels is ze al weer 8 jaar penningmeester van de vereniging en zwaait ze in mei bij de ALV af. Marieke zorgt ervoor dat de contributie geïnd wordt, ze maakt de begroting en de jaarrekening, betaalt alle facturen en zorgt ervoor dat de financiële situatie op orde is. Marieke is vaak op de baan te vinden met haar vaste damesgroepjes in de zomer en in de hal.
 

Vivian Terken
Als Vivian niet tennist, dan is ze werkzaam als adviseur inkoop, een functie die de tennisvereniging goed van pas komt bij het opstellen van contracten met leveranciers en het maken van overeenkomsten. Vivian is de beoogde opvolger van penningmeester Marieke.

Arjan Hooijmeijer
Als je goed oplet, zie je Arjan twee keer per dag op zijn snelle fiets door het dorp fietsen naar zijn supermarkt in Hoofddorp waar Arjan de leiding heeft. Voor de club houdt Arjan zich bezig met het organiseren van activiteiten voor jeugd en senioren, zoals het vrijdagavondtoernooi, schooltennis. Ook is hij de contactpersoon voor de vereniging met RG Sports.
 

Tim Postel
Na een lange carriere bij IBM zet Tim zich nu met veel energie in voor de vereniging. Tim vervult de rol van secretaris, organiseert de bestuursvergaderingen, de overleggen met Stichting Tennispark Nederhorst en de ALV’s. Daarnaast is Tim samen met Leen heel actief om het park in goede staat te houden. Als je ‘s ochtends op de club komt, heb je grote kans dat Tim tennist of de struiken rond het park water geeft.

Trienke Stellema
Na secretaris en VCL te zijn geweest is Trienke nu voorzitter van de vereniging. Ze tennist graag, timmert af en toe iets voor het terras en doet als het even kan mee aan de zaterdagdamescompetitie en ons eigen OT. In het dagelijks leven is Trienke toezichthouder bij verschillende organisaties in de zorg
 
 
Barcommissie
De kantine van de club wordt gerund door Claartje Lorier, Jacqueline Konings en Bernadette Langius. Zij zorgen ervoor dat de voorraad op peil is, dat de instructies voor alle vrijwilligers duidelijk zijn, dat alle leden zich opgeven voor de bardiensten, coördineren bij evenementen en draaien af en toe zelf een extra bardienstje.
 
Verenigings Competitie Leider
Marjolein van Noppen is onze VCL. Zij zorgt ervoor dat alle leden worden uitgenodigd voor de competities van de KNLTB. Ze geeft de teams op, helpt meezoeken naar invallers en zorgt dat alle captains goed beslagen ten ijs de baan op gaan met hun teams. De competitie voor de kids doet ze samen met Arjan Hooijmeijer. 
 
Commissie Open Toernooi
Rob van Brakel, Roald Stracks, Henk Kok, Rolf Besemer en Jan Korpel organiseerden als ijzersterk team de zeer succesvolle open toernooien van september 2019 en 2020. In 2021 treedt Roald af en neemt Bart Sauer zijn plaats in. 
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg

KVK-nummer

40517707