Introductie Jeugd

TV Nederhorst vindt het belangrijk dat je veel kunt tennissen, dat je goed leert tennissen en dat je er daardoor veel plezier in hebt.

Tenniskids

Wij werken samen met onze tennisschool RG sports met het tenniskids concept. Tenniskids is helemaal afgestemd op je leeftijd en je mogeljkheden. Daardoor leer je het spel razendsnel spelen. Kleuren geven de voortgang aan: Rood, Oranje, Groen en Geel. Bij iedere kleur horen andere leeftijden, baangroottes en balsoorten.

In maart 2022 hebben we Jeugdtennis 2.0 gntroduceerd. Je betaalt 1 bedrag voor contributie, 2 keer in de week buiten lessen in het buitenseizoen, 1 keer in de week binnen lessen in het binnenseizoen, competitie in voor- en najaar. En zo veel tennissen als je wilt op de gravelbanen, de minibaan en de oefenmuur.

Niet meer in tenniskids

De oudere jeugd, betaalt gewoon contributie en kan met RG sports lessen afspreken. Je kunt kunt zoveel tennissen als je wilt. Ze worden ook uitgenodigd voor evenementen van senioren.

Zit je bijvoorbeeld in Hilversum op school, ken je een klasgenoot die tennist, maar die lid is van een andere vereniging? Dan mag je deze klasgenoot zonder kosten uitnodigen met jou te komen spelen. Dit geldt voor leden van  een tennisvereniging in de buurt: De Rading, TV Westerveld, TV Loosdrecht, Tulip Tennisvereniging, HLTC Hoogerheide, HLTC Gooiland, HLTC 't Melkhuisje en TV De Gooische Vallei. Deze regeling geldt van maandag tot en met vrijdag tot 18:00 uur. Is je klasgenoot lid van een andere vereniging, dan betaal je €5 per keer. 

Ben je 16 of ouder? Dan kun je ook elke maandag avond meedoen aan de maandagavond toss. https://www.tvnederhorst.nl/maandagavond_toss

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg

KVK-nummer

40517707