OT 2022 dag 5 en 6

Dit weekend al weer de laatste dagen van het OT 2022. Heerlijk weer om naar de partijen te kijken vanaf de terrassen en de banken bij baan 4. En saté te eten, verzorgd door Steiger 1394, erg lekker, dankjulliewel!

De categorie 50+ werd gewonnen door de dames Baks en Van den Tempel. Beide dames, 78 jaar jong, wonnen van al hun tegenstanders door subliem positiespel. Wil Baks speelde vroeger wel met Betty Stöve en staat nog steeds rond plek 100 op de wereldranking in haar leeftijdscategorie. Een tip van de dames: sta daar waar de bal komt, dan heb je meer tijd om goed te plaatsen. Ramzi van RG sports beloofde meteen dat zijn trainers daar een lesvorm voor zullen ontwikkelen🤣.

Er waren vandaag spannende partijen te zien, 5 driesetters! Pascal en John stonden met 5-2 voor in de tweede set, maar verloren toch in de supertiebreak van Marjolein en Bob. En Marco met zoon Jannick wonnen nipt van Vincent en Thomas.

Tim sloot het toernooi af met dankwoorden aan de toernooicommissie, de barcommissie, de tuingroep, de dames die zo heerlijk gekookt hebben, groundsman Marcel, alle sponsoren en iedereen die ervoor gezorgd heeft dat het een leuke, geslaagde, gezellige week was.

Het zit er weer op! Dank aan Marco, Jan, Rob en Bart. Tot volgend jaar. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg

KVK-nummer

40517707