Wat een geweldige week was het!

Vandaag de laatste dag van het eerste Open Toernooi op ons nieuwe park. 190 tennissers van 34 verenigingen streden in 131 wedstrijden in 30 poules om de kampioensbloemen in 14 categorie├źn. Er werden meer dan 100 maaltijden genuttigd en vrijdag 500 bitterballen gebakken voor de Historische Kring. 

Op deze prachtige zonnige dag konden de toeschouwers genieten van 18 spannende wedstrijden, waarvan 9 met een tiebreak. Alice en Marieke tegen Famke en Nathalie speelden zelfs in 1 partij 3 tiebreaks! En Maarten en Jan Stol verloren nipt in 2 tiebreaks.

Toen tegen vieren de laatste partij van de baan kwam, bracht de toernooicommissie de administratie op orde en kon begonnen worden aan de prijsuitreiking.

Trots waren we op de (bijna) leden die kampioen werden: Erik en Pierre, Michael en Benno, Claartje en Trienke, Jan en Lars, Bernadette en Marion, Alice en Marieke, Marco en Marjolein. En natuurlijk op de runners-up.

Heel veel dank namens het bestuur en alle spelers aan de toernooicommissie, de barcommissie, de koks, de barvrijwilligers, alle sponsoren en groundsman Marcel. 

We kijken uit naar het OT van volgend jaar!

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg

KVK-nummer

40517707