Bardienst

Inleiding

Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers. Dat geldt zeker voor een vereniging met een clubhuis en terreinen. Bij Tennisvereniging Nederhorst draaien alle seniorleden  bardienst. Je kunt ook kiezen voor groendiensten, onder leiding van het bedrijf Gé Leurs, Ans Baar en Els Ketelaar.

In 2024 wordt alle seniorleden geboren tussen 1954 en 2006 (minimaal 18 jaar) gevraagd voor 2 diensten in te schrijven. Meer diensten mag zeker! Ook als je net ietsje ouder bent en het leuk vindt om te doen. Het is namelijk ook gewoon gezellig, of het nu een doordeweekse avond is, bij de donderdagochtend toss of tijdens competitie of toernooien.

Dienstenplanner en instructies

Inschrijven en het nazien van de diensten (jouw diensten of alle diensten) kan via de KNLTB ClubApp of de website. Om in te loggen heb je je gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Je krijgt meteen een bevestiging van de door jou geplande bardienst via de mail.

De barcommissie heeft een instructie map gemaakt, zodat iedereen die bardienst draait weet wat hem of haar te doen staat. Je kunt het op deze site vinden of in het clubhuis in de witte multomap die naast de kassa ligt.

Herinnering

Vijf dagen voor jouw ingeplande dienst ontvang je een geautomatiseerd bericht ter herinnering aan je dienst en een dag voor de dienst ontvang je de code voor het sleutelkastje.

Regels

Op onze club gelden regels. Een aantal daarvan zijn bijvoorbeeld:

- er niet worden gerookt
- er wordt geen alcohol geschonken aan personen jonger dan 18 jaar
- barvrijwilligers zijn minimaal 18 jaar oud en drinken tijdens de dienst geen alcohol. Je mag 2 non-alcoholische drankjes gebruiken.

Alle vrijwilligers worden geacht de instructie verantwoord alcoholgebruik (IVA) te kennen. We vragen je hiervoor een toets te doen op www.nocnsf.nl/IVA. Als adres van de vereniging kun je [email protected] invullen. Het is niet moeilijk en kost je een kwartiertje. Voor de overige regels verwijzen wij graag naar de bardienst instructies.

Afkoop van je Dienst

Dit jaar bieden we de mogelijkheid om je dienst eventueel af te kopen voor Euro 40,-. Stuur hiertoe een mail aan [email protected] en maak dit bedrag over op NL93RABO0388258438 onder vermelding van ‘Afkoop 1 dienst’.

Mocht je om wat voor reden dan ook een reeds door jezelf ingeplande dienst willen wijzigen, doe dat dan door zelf te ruilen met een ander lid en laat het weten aan [email protected]. De wijziging wordt dan ook doorgevoerd in de dienstenplanner en het herinneringsbericht gaat dan naar de juiste persoon.

Kom je niet opdagen voor je dienst, dan geldt een vergoeding voor "no show bardienst" van €50,-.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg

KVK-nummer

40517707