Dag 8 OT 2020

 

Vandaag de één na laatste dag van het Open Toernooi. De captains van de competitie team die thuis ingeroosterd waren, samen met competitie leider Marjolein, waren er in geslaagd alle teams uit te laten spelen. Dat kwam de uitslagen trouwens niet persé ten goede....

Sponsor Gé Leurs, opperhoofd groene vingers Marieke, groendiensters Remi en Erna, vaste hulpen Leen en Marcel waren al om 9 uur op het park om de tuin en de parkeerplaats er perfect uit te laten zien voor het finale weekend. En ja, de bamboe voor het terras wordt verplaatst, maar dat kan pas in het najaar. De barcommissie was al vroeg op pad om de voorraden op peil te brengen. 

Vandaag 11 wedstrijden en helaas ook drie walk-overs. Toch jammer als je uit De Meern komt en je tegenstander doet even niet meer mee. Winst dit keer voor Joost en Judy, Thomas en Vincent, Henk en Frank, Ronald en Remko. 

Morgen de finaledag met veel clubgenoten. De eerste wedstrijden staan gepland om 11 uur. 's Middags tussen 1500 en 1600 bakt onze sponsor Het Friethuys heerlijke frietjes, dus, tot morgen!

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg

KVK-nummer

40517707