Tennisschool RG sports

RG sports: professionaliteit in tennis!

Tennissen betekent genieten, trainen en groeien. Dit wordt veelal bereikt door lid te worden van een actieve tennisvereniging die ondersteund wordt door een kwalitatief goede tennisschool. RG sports is zo’n tennisschool waar kwaliteit en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Naast het verzorgen van tennistrainingen en het geven van ‘clubsupport’, organiseert RG sports ook diverse evenementen als haar eigen open jeugd toernooi, tennisgames en mentale en conditietrainingen. Daarnaast heeft RG sports haar eigen Tennis Academy voor tennistalenten die graag dat extra stapje willen zetten voor een succesvolle tennisontwikkeling.

Al deze activiteiten worden verricht door een gemotiveerd team van trainers bij RG sports. Zij zorgen er vol enthousiasme voor dat er kwalitatief goede trainingen worden gegeven, de activiteiten succesvol verlopen en ze staan daarnaast open voor nieuwe uitdagingen en het leveren van vakkundig maatwerk.

Romana Blankendal is de hoofdtrainer bij TV Nederhorst. Zij verzorgt zowel de trainingen in de zomer als in de winter in de tennishal. Wil je meer weten over RG sports , kijk dan op onze website.

www.RGsports.nl

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg

KVK-nummer

40517707