Tennistrainers

Tennisles bij TV Nederhorst

TV Nederhorst heeft als kleine vereniging gekozen voor het aangaan van een samenwerking met een tennisschool om de continuïteit van het lesgeven te waarborgen. Daarmee stellen we zeker dat de tennisleraren die onze leden les geven, geschoold zijn volgens de laatste normen en eisen van de KNLTB. TV Nederhorst werkt al jaren samen met RG sports en dat is op ons nieuwe park ook weer het geval.

 

Met Philip Buskop als trainer hebben we ook nog eens iemand aan boord die ons dorp goed kent.

Philip tennist al sinds zijn jeugd en speelt sinds een jaar of 10 competitie in een gemengd team op vrijdagavond en in een herenteam op zondag. Philip geeft les aan beginnende en ervaren senioren en aan de jeugd. Hij organiseert toernooien voor de tenniskids en begeleidt hen bij de competitie.

Philip is te bereiken via 06-28451242 of philip.buskop@rgsports.nl

Bastiaan Kollen geeft sinds april 2019 les aan de leden van onze club. Sinds een jaar woont hij in Bunnink om vandaar uit zijn carriere als tennisleraar in de omgeving Utrecht/Amsterdam verder op te bouwen.

Zijn speelsterkte is 4/4 en Bastiaan werkt aan verdere verbetering. In de avonduren volgt hij een bachelor Psychologie, omdat hij alles omtrent de mens, de psyche en gedrag heel interessant vindt. Tennis en psychologie hebben vele raakvlakken, waardoor hij spelers nog verder kan begeleiden.

Bastiaan is te bereiken via 06-48447667 of bastiaan.kollen@rgsports.nl

 

 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

info@tvnederhorst.nl

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg