Tennistrainers

Tennisles bij TV Nederhorst

TV Nederhorst heeft gekozen voor het aangaan van een samenwerking met een tennisschool om de continuïteit van het lesgeven te waarborgen. Daarmee stellen we zeker dat de tennisleraren die onze leden les geven, geschoold zijn volgens de laatste normen en eisen van de KNLTB. TV Nederhorst werkt al jaren samen met RG sports en dat is op ons nieuwe park ook weer het geval.

Graag wil ik me voorstellen als nieuwe trainer op jullie club.
Mijn naam is Jeffrey Loa, 50 jaar oud en ik woon in Naarden. Ik tennis al vanaf mijn jeugd en ben reeds een aantal jaar als tennistrainer werkzaam bij RG sports, waar ik bij diverse verenigingen met vol enthousiasme en plezier de trainingen verzorg.  

Per 1 april 2020 ben ik gestart als hoofdtrainer bij jullie vereniging waarbij ik samen met Jelle van Koutrik de trainingen aan junioren & senioren verzorg. Verder zal ik direct betrokken zijn bij de vele activiteiten op jullie vereniging. Ik kijk er naar uit om bij jullie een nieuwe uitdaging aan te gaan en dat ik mijn plezier, enthousiasme en tenniservaring aan jullie kan overbrengen.

Op naar een mooi seizoen! Tot snel op de baan.

Met vriendelijke groet,
Jeffrey Loa  
Hoofdtrainer TV Nederhorst Facility-coördinator
[email protected]  06-26164319  

 

Mijn naam is Jelle van Koutrik, 47 jaar en ik zal naast Jeffrey, die training geeft op maandag en woensdag, op dinsdag de trainingen verzorgen. 

Ik tennis al vanaf mijn 10e jaar met veel plezier. Zo speel ik altijd competitie en veel toernooien. Ik doe dit op categorie 4 niveau.

Hiernaast geef ik al heel wat jaren training. In 2014 heb ik de opleiding bij de KNLTB gevolgd en afgelopen jaren door middel van verschillende cursussen, zoals tennskids en visie op techniek, mijzelf steeds verder ontwikkeld. Ik vind het erg leuk om bij TV Nederhorst training te geven, want ik ken de omgeving goed. Ik geef namelijk ook training bij ARTV Ankeveen.

Naast dat ik jullie steeds beter wil maken op de tennisbaan, hou ik zelf erg van sporten: wielrennen, skaten, wandelen en als het kan naar de wintersport.

Tot snel op de baan!

Jelle van Koutrik

[email protected], 06-42026141

 

 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg

KVK-nummer

40517707