Tennistrainers

Tennisles bij TV Nederhorst

TV Nederhorst heeft als kleine vereniging gekozen voor het aangaan van een samenwerking met een tennisschool om de continuïteit van het lesgeven te waarborgen. Daarmee stellen we zeker dat de tennisleraren die onze leden les geven, geschoold zijn volgens de laatste normen en eisen van de KNLTB. TV Nederhorst werkt al jaren samen met RG sports en dat zal op ons nieuwe park ook het geval zijn.

Met Philip Buskop als hoofdtrainer hebben we ook nog eens iemand aan boord die ons dorp goed kent.

Philip tennist al sinds zijn jeugd en speelt sinds een jaar of 10 competitie in een gemengd team op vrijdagavond en in een herenteam op zondag. Philip geeft les aan beginnende en ervaren senioren en aan de jeugd. Hij organiseert toernooien voor de tenniskids en begeleidt hen bij de competitie.

Philip is te bereiken via 06-28451242 of [email protected]

Mijn naam is Bastiaan Kollen, ik ben 28 jaar en met veel plezier geniet ik ervan om tennistraining te geven en zelf te tennissen!

Per april start ik als nieuwe trainer op jullie club waar ik erg veel zin in heb; zin om les te geven en om jullie te ontmoeten. Een jaar geleden ben ik in Bunnik komen wonen om zo mijn carrière als tennisleraar in de omgeving Utrecht/Amsterdam verder op te bouwen. Zelf speel ik ook nog veel en mijn speelsterkte is 4/4, hetgeen ik de komende jaren verder hoop te kunnen verbeteren. Naast tennis volg ik in de avonduren een bachelor Psychologie, omdat ik alles omtrent de mens, de psyche en gedrag ontzettend interessant vind. Ook hebben tennis en psychologie vele raakvlakken, waardoor ik spelers nog verder kan begeleiden. In mijn vrije tijd sport ik graag, lees ik veel  en bezoek ik culturele activiteiten.

Genoeg over mij, ik kijk er namelijk erg naar uit om jullie te ontmoeten en samen met jullie op de baan te staan.

Op een heel mooi seizoen!

Tot snel op de baan!

Groetjes, Bastiaan

bastiaan.kollen@rgsports.nl 06-48447667

 

Vragen?

logo

E-mail

info@tvnederhorst.nl

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg