Tennistrainers

Tennisles bij TV Nederhorst

TV Nederhorst heeft als kleine vereniging gekozen voor het aangaan van een samenwerking met een tennisschool om de continuïteit van het lesgeven te waarborgen. Daarmee stellen we zeker dat de tennisleraren die onze leden les geven, geschoold zijn volgens de laatste normen en eisen van de KNLTB. TV Nederhorst werkt al jaren samen met RG sports en dat is op ons nieuwe park ook weer het geval.

Graag wil ik me voorstellen als nieuwe trainer op jullie club.
Mijn naam is Jeffrey Loa, 49 jaar en ik woon in Naarden. Ik tennis al vanaf mijn jeugd en ben reeds een aantal jaar als tennistrainer werkzaam bij RG sports, waar ik bij diverse verenigingen met vol enthousiasme en plezier de trainingen verzorg.  

Per 1 april start ik als trainer bij jullie vereniging waarbij ik naast, Mike Darmanin en Frank Koekkoek de trainingen aan junioren & senioren zal verzorgen en daarnaast zal ik direct betrokken zijn bij de vele activiteiten op jullie vereniging. Ik kijk er naar uit om bij jullie een nieuwe uitdaging aan te gaan en dat ik mijn plezier, enthousiasme en tenniservaring aan jullie kan overbrengen.

Op naar een mooi seizoen! Tot snel op de baan.

Met vriendelijke groet,
Jeffrey Loa  
Hoofdtrainer TV Nederhorst Facility-coördinator
[email protected]  06-26164319  

Mijn naam is Mike Darmanin, 38 jaar en ik woon in Utrecht. Ik ben geboren en opgegroeid in Dubai en op mijn 18e ben ik naar Nederland gekomen om mijzelf verder te ontwikkelen. Op 13 jarige leeftijd heb ik voor het eerst kennis gemaakt met tennis, ik heb altijd veel gespeeld en ben inmiddels een categorie 6 speler. De kennis en ervaring die ik hierbij en bij mijn opleiding heb opgedaan, wil ik graag met jullie delen zodat ook jullie nog lang kunnen genieten van deze mooie sport. 

Wat ik het leukste vind aan tennisleraar zijn is om mijn pupillen technieken aan te leren en ze te motiveren om steeds beter te worden. Een van de belangrijkste aspecten vind ik het plezier hebben en houden in het tennissen. 

Ik kijk er erg naar uit om jullie te ontmoeten en samen met jullie op de baan te staan.

Op een heel mooi seizoen! Tot snel op de baan!

Mike Darmanin

[email protected] 06-82800063 

 

Hierbij wil ik mij graag aan jullie voorstellen.
Ik ben Frank Koekkoek geboren en getogen in Amsterdam. Sport heeft altijd een wezenlijk deel uitgemaakt van mijn leven (tennis, boksen, basketbal, fitness)  

Na mijn schooltijd en wat omzwervingen heb ik, na mijn dienstplicht van twee jaar en een uitzending naar Libanon als VN militair, mijn sportieve/disciplinaire instelling gebruikt om me het mooie beroep van tennistrainer/coach eigen te maken.  

Ik heb gewerkt bij meerdere verenigingen in de regio Amsterdam en behoud mijn eigen niveau door competitie en toernooien te spelen. Daarnaast ben ik zeer actief o.a. op de Senior Toernooien Nationaal en Internationaal met als hoogtepunt het WK in Turkije.  

Wat ik het leukste vind aan tennisleraar zijn is om mijn pupillen technieken aan te leren en ze te motiveren om steeds beter te worden. Een van de belangrijkste aspecten vind ik het plezier hebben en houden in het tennissen. 

Dit mooie vak beoefen ik al ruim 35 jaar met passie en gedrevenheid en ik hoop jullie dat mee te geven.

Mijn motto: zonder inzet geen succes!  
Tot snel op de baan,  

Met vriendelijke groet,
Frank Koekkoek
[email protected] 06-51201685

 

 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg