De tennisleraren van tennisschool RG sports

RG sports: professionaliteit in tennis!

Tennissen betekent genieten, trainen en groeien. RG sports geeft de trainingen bij TV Nederhorst. Met professionele en gecertificeerde trainers verzorgen ze de trainingen bij onze club en geven ze ook clubsupport. Ook organiseert RG sports diverse evenementen zoals als haar eigen open jeugd toernooi, tennisgames en mentale en conditietrainingen. 

www.RGsports.nl

 

TV Nederhorst heeft gekozen voor het aangaan van een samenwerking met een tennisschool om de continuïteit van het lesgeven te waarborgen. Daarmee stellen we zeker dat de tennisleraren die onze leden les geven, geschoold zijn volgens de laatste normen en eisen van de KNLTB. 

 

Mijn naam is Romana Blankendal en inmiddels 3 jaar woonachtig in Amsterdam-Noord. Ik ben als 7-jarig meisje mijn tenniscarrière gestart. Sindsdien heb ik altijd veel toernooien gespeeld en elk jaar ook competitie.

Mijn passie voor lesgeven is ontstaan in 2016 toen ik als vrijwilliger tennis- en sportlessen begon te geven bij een stichting. Dat doe ik nog steeds met veel plezier. Ik geef daar ook eens in de zoveel tijd workshops voor techniek, tactiek en (les) materiaal. Ik heb de afgelopen jaren lesuren overgenomen bij verschillende tennisclubs en een tennisacademie, veel stages gehad bij clubs en meegeholpen met tenniskampen en clinics. Ik loop momenteel stage bij Jeroen Rinkel in Soestdijk voor mijn opleiding.

Qua type trainer ben ik een "relaxt no-nonsense" type coach. Ik hou van een speelse sfeer in combinatie met leergierigheid en wederzijdse inzet. Mijn doel is altijd dat de spelers elke les iets leren, zowel cognitief als technisch, en naar huis gaan met een voldaan gevoel. Ik ben gediplomeerd Tennistrainer A en heb de opleiding Sportpsychologie afgerond.

Ik kijk er naar uit bij jullie aan de slag te gaan en met jullie samen te werken de komende tijd.

Tot snel!

Romana Blankendal

06-34503427

[email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg

KVK-nummer

40517707