De tennisleraren van tennisschool RG sports

RG sports: professionaliteit in tennis!

Tennissen betekent genieten, trainen en groeien. RG sports geeft de trainingen bij TV Nederhorst. Met professionele en gecertificeerde trainers verzorgen ze de trainingen bij onze club en geven ze ook clubsupport. Ook organiseert RG sports diverse evenementen zoals als haar eigen open jeugd toernooi, tennisgames en mentale en conditietrainingen. 

Er zijn twee trainers actief bij TV Nederhorst: Jeffrey Loa is de hoofdtrainer die vanuit RG sports de activiteiten bij TV Nederhorst oppakt samen met Jelle van Koutrik. Zij verzorgen zowel de trainingen in de zomer als in de winter in de tennishal. Jeffrey ondersteunt en organiseert daarnaast ook diverse activiteiten zoals interne toernooien, rood-oranje evenementen en de clubkampioenschappen. Hier hopen we uiteraard zoveel mogelijk leden met veel plezier te zien. Wil je meer weten over RG sports, kijk dan op onze website.

www.RGsports.nl

 

 

Mijn naam is Jeffrey Loa en ik woon in Naarden. Ik tennis al vanaf mijn jeugd en ben al een aantal jaar als tennistrainer werkzaam bij RG sports, waar ik bij diverse verenigingen met vol enthousiasme en plezier de trainingen verzorg.  

Per 1 april 2020 ben ik gestart als hoofdtrainer bij jullie vereniging waarbij ik samen met Jelle van Koutrik de trainingen aan junioren & senioren verzorg. Verder ben ik direct betrokken bij de vele activiteiten op jullie vereniging.

Op naar een mooi seizoen! Tot snel op de baan.

Met vriendelijke groet,
Jeffrey Loa  
Hoofdtrainer TV Nederhorst Facility-coördinator
[email protected]  06-26164319  

 

Mijn naam is Jelle van Koutrik en ik verzorg naast Jeffrey de trainingen op jullie vereniging.

Ik tennis al vanaf mijn 10e jaar met veel plezier. Zo speel ik altijd competitie en veel toernooien. Ik doe dit op categorie 4 niveau.

Hiernaast geef ik al heel wat jaren training. In 2014 heb ik de opleiding bij de KNLTB gevolgd en daarnaast heb ik afgelopen jaren door middel van verschillende cursussen, zoals tenniskids en visie op techniek, mijzelf steeds verder ontwikkeld. Ik vind het erg leuk om bij TV Nederhorst training te geven, want ik ken de omgeving goed. Ik geef namelijk ook training bij ARTV Ankeveen.

Naast dat ik jullie steeds beter wil maken op de tennisbaan, hou ik zelf erg van sporten: wielrennen, skaten, wandelen en als het kan naar de wintersport.

Tot snel op de baan!

Jelle van Koutrik

[email protected], 06-42026141

 

 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg

KVK-nummer

40517707