Inschrijven Jeugd Najaarscompetitie

Hebben jullie het ook zo naar je zin op ons prachtige nieuwe park? En wil je graag nog meer tennissen? Geef je dan op voor de tenniscompetitie in september en oktober!

We zouden het heel erg leuk vinden als we met heel veel jeugdteams meedoen aan de competitie. Dus geef je voor 10 juni op bij de je trainer via [email protected] of [email protected] . We gaan dan teams samenstellen en opgeven bij de KNLTB. Als je graag samen met een vriendje of vriendinnetje in het zelfde team wilt, mail dat dan ook even.

Voor Tenniskids hebben we de volgende opties:

De Rode Tenniskids spelen enkels, jongens en meisjes door elkaar. De totale speelduur van de dag is ongeveer 1 uur. We beginnen om 9 uur. Het team speelt 5 keer, op zondag 8, 15, 22, 29 september en 6 oktober.

De Oranje Tenniskids spelen enkels en dubbels, jongens en meisjes door elkaar. De totale speelduur van de dag is ongeveer 2-2,5 uur. We beginnen om 9 uur. Het team speelt 5 keer, op zondag  8, 15, 22, 29 september en 6 oktober.

De Groene tenniskids spelen per team 4 enkels en 2 dubbels. We beginnen om 9 uur. Het team speelt 7 keer, op zondag 15, 22, 29 september en op 6, 13, 20 en 27 oktober.          

Voor junioren zijn er competities voor meisjes, voor jongens en voor gemengde teams. Er wordt meestal begonnen om 10 uur. Het team speelt 7 keer, op zondag 15, 22, 29 september en op 6, 13, 20 en 27 oktober.

Voor welke competitie we inschrijven hangt af van hoeveel junioren mee willen doen en van hun leeftijd. De oudere jeugd kan zelfs meedoen aan de seniorencompetitie op zondag.

Dus vind je het leuk met je vader, moeder of buurman te spelen, geef je op!

Onze trainers Philip Buskop en Bastiaan Kollen begeleiden de competitie teams, samen met Arjan Hooijmeijer.   

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg