Inschrijven Jeugd Najaarscompetitie

Hebben jullie het ook zo naar je zin op ons prachtige nieuwe park? En wil je graag nog meer tennissen? Geef je dan op voor de tenniscompetitie in september en oktober!

We zouden het heel erg leuk vinden als we met heel veel jeugdteams meedoen aan de competitie. Dus geef je voor 10 juni op bij de je trainer via [email protected] of [email protected] . We gaan dan teams samenstellen en opgeven bij de KNLTB. Als je graag samen met een vriendje of vriendinnetje in het zelfde team wilt, mail dat dan ook even.

Voor Tenniskids hebben we de volgende opties:

De Rode Tenniskids spelen enkels, jongens en meisjes door elkaar. De totale speelduur van de dag is ongeveer 1 uur. We beginnen om 9 uur. Het team speelt 5 keer, op zondag 8, 15, 22, 29 september en 6 oktober.

De Oranje Tenniskids spelen enkels en dubbels, jongens en meisjes door elkaar. De totale speelduur van de dag is ongeveer 2-2,5 uur. We beginnen om 9 uur. Het team speelt 5 keer, op zondag  8, 15, 22, 29 september en 6 oktober.

De Groene tenniskids spelen per team 4 enkels en 2 dubbels. We beginnen om 9 uur. Het team speelt 7 keer, op zondag 15, 22, 29 september en op 6, 13, 20 en 27 oktober.          

Voor junioren zijn er competities voor meisjes, voor jongens en voor gemengde teams. Er wordt meestal begonnen om 10 uur. Het team speelt 7 keer, op zondag 15, 22, 29 september en op 6, 13, 20 en 27 oktober.

Voor welke competitie we inschrijven hangt af van hoeveel junioren mee willen doen en van hun leeftijd. De oudere jeugd kan zelfs meedoen aan de seniorencompetitie op zondag.

Wat is competitie spelen?
Gezelligheid, nieuwe vrienden maken en nog beter leren tennissen, dat is competitie spelen! Of je pas net begonnen bent met tennissen of al langer speelt, iedereen kan meedoen. En helemaal leuk aan competitie spelen is dat je niet alleen speelt, maar in een team!  

Wat is de KNLTB competititie 2020?
Vanwege de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus heeft de KNLTB besloten de Voorjaarscompetitie 2020, te verplaatsen naar dit najaar. Deze unieke competitie krijgt de naam: KNLTB Competitie 2020. Hieronder vallen de Jeugd competitie (de Kia Tenniskids competitie en de Junioren competitie) en senioren competities.  

Gaat de KNLTB competitie 2020 eigenlijk wel door in verband met Corona?
Of de KNLTB Competitie 2020 dit najaar definitief kan doorgaan is afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende maanden en de maatregelen van de KNLTB die het advies van het kabinet en het RIVM volgt. Het kan dus zijn dat een startdatum wordt opgeschoven, om de week gespeeld gaat worden of in kleinere poules gespeeld gaat worden.  

Wat is de Jeugd competitie?
De Jeugd competitie is opgesplitst in de Kia Tenniskids competitie en de KNLTB Junioren competitie. Afhankelijk van je leeftijd en speelniveau neem je deel aan één van beide competities. Kortom, voor iedere jeugdtennisser is er een competitievorm die bij je past! Voor meer informatie over Jeugd competitie: https://www.tennis.nl/alles-over-tennis/competitie/jeugd/    

Wanneer vindt de KNLTB competitie 2020 plaats?
Deze competitie wordt gespeeld in de periode september en oktober.

De exacte speeldata staan vermeld op:
-      Kia Tenniskids competitie: https://www.tennis.nl/media/4mgkr4rl/speeldata-tenniskids-competitie-2020.pdf?ts=637263397314670000
-      KNLTB Junioren competitie: https://www.tennis.nl/media/j1ujj2j3/speeldata-knltb-competitie-junioren-2020.pdf?ts=637254071762470000     

Goed om te weten:
-      Om competitie te mogen spelen moet je KNLTB lid te zijn. Elk lid heeft dus een eigen KNLTB lidnummer.
-      De VCL (Marjolein van Noppen) en Jeugd VCL (Arjan Hooijmeijer) maken de Jeugd teamindelingen. Deze indelingen worden gemaakt op basis van KNLTB speelsterkte (rood, oranje, groen) en het advies van de tennistrainer.
-      Voorkeuren voor teamindeling met vriendjes/ vriendinnetjes kan aangegeven worden tijdens de inschrijving, maar niet gegarandeerd worden.  

Hoe schrijf ik me in voor de KNLTB competitie 2020 (Jeugd)?
Wil je meedoen? Leuk! Stuur dan vóór 10 juni een mail naar [email protected] Geef in deze mail het volgende aan:

1.    Voor- en achternaam
2.    Geboortedatum
3.    Telefoonnummer van jeugdlid/ ouder(s)
4.    Voorkeur indeling bij vriendje/ vriendinnetje. Let op: deze voorkeur kan niet gegarandeerd worden.

Vragen of opmerkingen?

Neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag.

Met vriendelijke groet,

Arjan Hooijmeijer, functionaris Tenniskids & Jeugdcompetitie [email protected]  M 0646552815

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg