Inschrijven Senioren Najaarscompetitie

De Voorjaarscompetitie is net over de helft. Ruim 60 seniorleden doen er aan mee. Ze spelen drie tot vier keer thuis op ons eigen prachtige park en evenzovele keren uit op de parken van de tegenstander. Er zijn geen kampioenen in zicht, maar het plezier is er niet minder om.

Voor de Najaarscompetitie moeten we in juni al weer teams opgeven. Wie heeft er zin om mee te doen? Geef je voor 10 juni op bij Trienke Stellema, [email protected]. Dan zorg ik er weer voor dat de inschrijving bij de KNLTB plaats vindt.

Er kan ingeschreven worden voor een grote variëteit aan competities. Op zondag zijn alle varianten op de 8 & 9 competitie na, zonder leeftijdsbeperking, zodat je nu ook met oudere junioren zoals je zoon, dochter of buurjongen kunt spelen. Geef je voorkeur op, dan ga ik kijken of het allemaal past.

Mocht je nog niet zo heel lang spelen en wil je ervaring op doen met competitie spelen? Geef je dan op voor de 8 & 9 competitie.

En een speciale oproep aan de dames 50+, kom net als de heren 50+ in de voorjaarscompetitie, ook competitie spelen op vrijdagmorgen. Het zou erg leuk zijn als er een damesteam bijkomt of zelfs een gemengd team, zodat het park gezellig bezet is op de vrijdag.

De competitie bestaat uit 7 wedstrijden. Een wat groter team van 6-8 personen is dan ook wel aan te bevelen. Leden die zich individueel opgeven, zal ik indelen bij teams die zich als geheel opgeven.

De data zijn vrijdag 13, 20, 27 september en 4, 11, 18 en 25 oktober. Zondag 15, 22, 29 september en 6, 13, 20 en 27 oktober. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg