Inschrijven Senioren Najaarscompetitie

Wat is competitie spelen?
Gezelligheid, nieuwe vrienden maken en nog beter leren tennissen, dat is competitie spelen! Of je pas net begonnen bent met tennissen of al langer speelt, iedereen kan meedoen. En helemaal leuk aan competitie spelen is dat je niet alleen speelt, maar in een team!

Wat is de KNLTB competititie 2020?
Vanwege de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus heeft de KNLTB besloten de Voorjaarscompetitie 2020, te verplaatsen naar dit najaar. Deze unieke competitie krijgt de naam: KNLTB Competitie 2020. Hieronder vallen de Jeugd competitie (de Kia Tenniskids competitie en de Junioren competitie) en senioren competities.  

Of de KNLTB Competitie 2020 dit najaar definitief kan doorgaan is afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende maanden en de maatregelen van de KNLTB die het advies van het kabinet en het RIVM volgt. Het kan dus zijn dat een startdatum wordt opgeschoven, om de week gespeeld gaat worden of in kleinere poules gespeeld gaat worden.  

Er wordt niet gespeeld voor promotie of degradatie.  

Voor de verschuiving van de competitie geldt dat dezelfde competitiesoorten en klassenopbouw worden aangeboden als bij de Voorjaarscompetitie.  

Wanneer vindt de KNLTB Competitie 2020 plaats?
De KNTLB competitie 2020 wordt gespeeld in de periode September en Oktober en telt 7 speeldagen. Een overzicht van de speeldagen voor de senioren competities kan je vinden op: https://www.tennis.nl/media/b5dhdui1/speeldata-knltb-competitie-regulier-2020.pdf

Hoe en wanneer meld je je aan?

Indien je je als senior wil aanmelden om mee te spelen in de KNLTB Competitie 2020 stuur dan voor 10 juni een mail naar [email protected] Geef in deze mail het volgende aan:

1.    Je voor- en achternaam
2.    Je telefoonnummer

Je kunt je als team bij mij opgeven, maar ook individueel. Indien je je individueel opgeeft, dan zal ik kijken of een nieuw team samen te stellen is of dat je kan aansluiten bij een bestaand team. Ik kan echter geen garantie geven dat dit ook daadwerkelijk lukt.

Je kan je bij mij ook opgeven als invaller,vermeld dan ook bovenstaande gegevens.

Vragen of opmerkingen?
Neem dan gerust contact met mij op. Ik help je graag.

Met vriendelijke groet,
Marjolein van Noppen,

Vereniging Competitie Leider,
TV Nederhorst (VCL) [email protected]
M 0611598412

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg