Bericht van het Bestuur 1

15 maart 2020


Beste tennisvrienden,

Na onze mail van februari, bij deze weer een update van het bestuur. Van de barcommissie ontvangen jullie een separate mail over de dienstenplanner, pasjesuurtjes en meer.
 
Activiteiten tot en met 6 april
Helaas ontkomen we ook op de club niet aan de gevolgen van het Covid-19 virus. We maken als vereniging geen eigen beleid, maar volgen de richtlijnen van RIVM en KNLTB. Met de kennis en inzichten van 15 maart betekent dat er tot en met 6 april binnen en buiten NIET getennist kan worden.
  • de hal is vanaf 16 maart gesloten, er kan NIET meer binnen getennist worden
  • vrijwilligersavond 27 maart gaat NIET door en wordt op een ander moment gepland
  • openingstoernooi 28 maart gaat NIET door
  • de oranje kids competitie dag op 29 maart en 5 april gaat NIET door en wordt verplaatst naar een inhaaldatum
 
Trainen bij RGsports
We zijn blij dat RGsports extra trainerscapaciteit voor onze vereniging heeft ingezet, zodat ook alle nieuwe (jeugd)leden kunnen lessen. De nieuwe hoofdtrainer wordt Jeffrey Loa. Bastiaan Kollen gaat dit jaar elders les geven en is niet langer beschikbaar voor TV Nederhorst. Dus wil je trainen en heb je je nog niet opgegeven, doe dat dan voor 20 maart via  https://www.rgsports.nl/tennisverenigingen/tv-nederhorst-nederhorst-den-berg
 
Algemene Leden Vergadering
De ALV staat vooralsnog gepland voor woensdagavond 15 april. Uiteraard volgt nog een definitieve uitnodiging met de agenda.
 
Tot slot
Het is wel een rare start van het seizoen, zo. We hopen natuurlijk dat we allemaal zo snel mogelijk weer in een normale modus komen en het virus onder controle is, zodat weer snel gezellige evenementen en activiteiten kunnen organiseren.
 
Alle leden en Bergers die in de zorg of andere essentiele beroepen werken, en iedereen die hierdoor geraakt wordt, wensen we heel veel goede moed en sterkte.
 
We laten jullie weten wanneer er getennist kan worden. Tot snel op de baan!
 
Het bestuur
Trienke Stellema, Leen Lorier, Marieke Vollers, Tim Postel, Arjan Hooijmeijer

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg