Bericht van het Bestuur 2

23 maart 2020


Beste tennisvrienden,

In deze bijzondere tijden even een berichtje van het bestuur. We hopen dat jullie allemaal gezond zijn en weten om te gaan met deze bijzondere situatie waarin we met z’n allen verkeren.
 
Het tennispark en de hal zijn tot nader bericht gesloten. We volgen hierbij nadrukkelijk de richtlijnen van het RIVM en de KNLTB. Onze groundsman Marcel gaat gewoon door met het speelklaar maken van de banen, zodat we voorbereid zijn als we weer mogen tennissen. Met het openstellen van het barboek wachten we nog even, totdat er meer zicht is op de startdatum en hoeveel en wanneer er dan diensten nodig zijn.
 
De voorjaarscompetitie is uitgesteld tot in ieder geval begin mei. Marjolein en Arjan houden de captains en de ouders van de jeugdteams op de hoogte. Over de Algemene Leden Vergadering van 15 april beraden we ons nog: uitstellen, telefonisch of via web, we laten het jullie weten.
 
Een van de plannen is weer een ouderwetse laddercompetitie op te starten, waarbij je leden kunt uitdagen een potje te spelen en zo steeds hoger op de ladder te komen. Met als eindresultaat de ladderkampioen van TV Nederhorst.
 
Als vereniging willen we ook nadrukkelijk aandacht geven aan leden die ziek zijn, alleen thuis zijn, geen boodschappen kunnen doen, behoefte aan contact hebben, enzovoorts. Daarom zijn we immers een vereniging, samen dingen doen, verenigen! Heb je behoefte aan contact, heb je hulp nodig, aarzel niet contact op te nemen en stuur een mailtje naar [email protected]
 
We wensen iedereen sterkte, goede moed, ook onze sponsoren, en hopelijk tot snel.
 
Het bestuur,
Trienke Stellema, Marieke Vollers, Leen Lorier, Tim Postel, Arjan Hooijmeijer.
 
 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg