Binnenbaan huren? indoortennisnederhorst.nl

22 september 2019


Beste leden van TV Nederhorst,

De mooie zomerdagen en avonden lopen op z’n eind en dat betekent dat we van buiten tennis nu weer meer binnen gaan tennissen. De buitenbanen zullen, afhankelijk van het weer, nog tot begin november beschikbaar zijn.

Uurtje tennissen in de winter?

Heb je interesse in een uurtje tennis met je partner, kinderen, vrienden of collega’s? Doordeweeks op de dag, in de avond of het weekend spelen? Of wil je liever meer zekerheid voor de rest van het seizoen? De indoortennisbanen kunnen zowel voor een los uur of met een seizoen contract gehuurd worden. Zet je speelmoment vast zodat je gegarandeerd bent van de baan, op het tijdstip waarop je het liefste speelt. De seizoenscontracten lopen van 1 oktober 2019 tot 31 maart 2020.

Unieke binnenbanen

Het gehele complex is zeer modern van opzet en beschikt over twee binnenbanen met een perfecte vloer. De nieuwe indoorbanen hebben een hardcourt ondergrond gemaakt van zgn. Plexipave met de speeleigenschappen (snelheid) vergelijkbaar met gravel. Eenzelfde speelvloer is door de Australische tennisbond gebruik voor het Gram Slam toernooi van het Australisch Open.

Voor iedere tennisser

De unieke binnenbanen hebben een verende ondergrond van Plexicushion om een optimaal speelcomfort te bereiken voor zowel de jonge als oudere tennisser, en zowel voor de beginnende als de gevorderde speler.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor het huren van de indoor tennisbanen? Bekijk de beschikbaarheid en tarieven op www.indoortennisnederhorst.nl en maak gemakkelijk online een reservering.

Via deze link Beschikbaarheid binnenbanen kun je naar de beschikbaarheid van de binnenbanen voor een seizoenscontract.

We hopen je binnenkort in onze hal op één van de twee indoorbanen te mogen verwelkomen.  

Met sportieve groet, Bestuur Stichting Tennispark Nederhorst

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg