Buitenbanen sluiten 14 november, Geen dubbelspel de komende 2 weken

05 november 2020


Beste tennisvrienden,

We kunnen nog heel even buiten tennissen maar dat mag na de nieuwste Covid maatregelen geen dubbelspel meer zijn. Alleen nog maar enkelspel is toegestaan. Dat geld zowel voor binnen als buiten spelen.

De mensen die een binnenbaan huren zijn inmiddels geïnformeerd. Voor de volledigheid hieronder de regels die ook buiten gelden.

De overheidsrichtlijnen voor sport zijn besproken met NOC*NSF en de sportbonden. Het protocol Verantwoord Sporten van NOC*NSF is leidend:

  • Maximaal 2 volwassenen (vanaf 18 jaar) mogen met elkaar (binnen en buiten) sporten. Zij houden onderling 1.5 meter afstand. Tennis en padel spelen kan dus nog, maar met maximaal twee personen op een baan(geen dubbelspel). De komende 2 weken is alleen enkelspel toegestaan.
  • Voor trainingen geldt maximaal 2 volwassenen op een baan(excl. trainer); trainingsgroepen van 4 volwassenen of meer zijn mogelijk, zolang deze duidelijk zichtbaar in groepen van 2 spelers per baan (met 1.5 meter afstand) gescheiden zijn en de groepen niet gemengd worden.
  • RGSport zal aanpassing van de trainingen maken en communiceren
  • Kinderen t/m 17 jaar mogen in grotere groepen blijven spelen en trainen en hoeven tijdens het sporten onderling geen 1.5 meter afstand te houden.
  • Er worden geen wedstrijden gespeeld.
  • Publiek is niet toegestaan.
  • Kleedkamers en douches blijven dicht.
  • Vanaf donderdag 19 november vallen we terug naar de ‘’gedeeltelijke lockdown’ en gelden de maatregelen van 14 oktober.

 

De buiten banen zullen tot en met vrijdag 13 november gebruikt kunnen worden. Zaterdag 14 november wordt het park winter klaar gemaakt en dan is het buiten spelen niet meer mogelijk.

Het was een vreemd seizoen. We konden pas laat beginnen met tennissen, eerst alleen de jeugd. Competities die pas laat begonnen en halverwege moesten stoppen. Beperkingen in spel en sociale contacten rond de baan. Geen slottoernooi of vrijwilligersavond. Kortom een bijzonder tennis jaar.

Dank aan iedereen die zich in dit vreemde jaar voor de club heeft ingezet; de tuingroep, de klussers, de winddoek groep,  de bar- en groen diensten en vele anderen. Heel veel dank hiervoor, we hopen jullie allemaal weer te zien in het nieuwe seizoen.

Blijf gezond en in beweging deze winter.

Tot ziens,

Het Bestuur

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg