Corona maatregelen

23 september 2021


Beste tennisvrienden,

 

De volgende fase van de Corona maatregelen treedt in op zaterdag 25 september: geen 1,5 meter meer, maar wel een geldig coronatoegangsbewijs  voor de kantine, zoals overal in de horeca. Dit betekent dat je QR code gescand moet worden (en een groen ✅ vinkje moet geven) als je in het clubhuis gaat zitten.

Bij gebruik van kleedkamer of toiletten, of wanneer je een drankje haalt en op het terras zit, hoeft je QR code niet gescand te worden. Dit geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder. 

 

Op de hoek van de bar ligt een telefoon met een QR scanner. We zullen de bardienstvrijwilliger vragen je QR code te scannen als je gaat zitten. Komt hij of zij daar niet aan toe, doe het dan alsjeblieft zelf. En captains, jullie hulp wordt zeer gewaardeerd. De code van de telefoon is 000000.

 

Net als bij de horeca, moeten we om 24:00 uur dicht. Dat is jammer voor de  competitie spelers die dan net van de baan komen, maar helaas is het voor nu niet anders. 

 

En ja, ook wij vinden het “gedoe” en hebben nog geprobeerd bij de KNLTB  of we binnen in het clubhuis en buiten op het terras de 1,5 meter mogen handhaven, maar dat is niet gelukt.

 

Dank voor jullie medewerking!

 

Het bestuur

 

(Voor verdere info zie de KNLTB instructies https://corona.knltb.nl/nieuws/2021/09/corona-update-horeca-en-coronatoegangsbewijs/)

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg