Covid 19 update 14 oktober

14 oktober 2020


Beste tennisvrienden,

Na bekend worden van de laatste Corona maatregelen zijn er een paar aanpassingen die we ook op de tennisclub zullen doorvoeren met ingang van woensdag 14 oktober 22.00 uur.

  • Tennissen is voorlopig toegestaan, zowel buiten (met verplichte reservering via de app) als binnen (voor de mensen die een baan gehuurd hebben).
  • De competitie wordt onmiddelijk stil gelegd. Meer info naar de teams via de VCL (Marjolein).
  • In tegenstelling tot wat in de persconferentie op 13 oktober door de heer Rutte werd gemeld, is dubbelen WEL toegestaan. Dit is na verdere afstemming met de KNLTB en de overheid duidelijk geworden. Wel dient er voldoende afstand gehouden te worden, minimaal 1.5 meter, wisselen van speelhelft met de klok mee, niet gezamelijk op een bank gaan zitten, scorebord niet gebruiken en geen high 5's.
  • De toss avond en ochtend zijn niet meer toegestaan en vervallen.
  • De kleedkamers en douches zijn niet langer toegankelijk. Kom omgekleed naar de tennisbaan en trek hier schone binnenschoenen aan (als je in de hal speelt)
  • Alle voorgaande beperkingen blijven van toepassing. De kantine en terras blijven gesloten, geen toeschouwers toegestaan, kinderen brengen tot bij het hek, houd 1.5 meter afstand, blijf thuis bij klachten, veel handen wassen, na het tennissen meteen vertrekken etc.

We hopen dat we met deze maatregelen gezond kunnen blijven sporten en bijdragen aan het snel onder controle krijgen van het virus. We rekenen op iedereen om zich hieraan te houden.

Tot ziens en blijf gezond,

Het Bestuur.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg