Covid 19 update: de kantine gaat dicht

29 september 2020


Beste Tennisvrienden en vriendinnen

Naar aanleiding van de nieuwe landelijke Covid-19 maatregelen zullen er ook voor tennis een aantal dingen veranderen. Deze maatregelen gelden in elk geval tot 20 oktober.

De kantine zal met ingang van dinsdag 29 september 18.00 uur gesloten zijn voor alle gebruik. Dat betekent ook dat competitie teams helaas geen gebruik kunnen maken van de kantine. De kleedkamers en toiletten blijven wel toegankelijk.

Ook de entree naar de hal kan helaas niet meer gebruikt worden om koffie/thee te nuttigen of voor de nazit. Stoelen en koffie/thee machine zullen worden opgeruimd.

Onze VCL Marjolein van Noppen zal de competitieteams nog wat nadere informatie verstrekken over impact voor de competitie.

Publiek bij de wedstrijden of trainingen is ook niet meer toegestaan. Dit betekent oa. dat kinderen bij de ingang van het park moeten worden afgezet en dat kijkers op terras of langs de baan niet zijn toegestaan.

Afhangen (of registreren bij de toss avond en ochtend) blijft verplicht en na het tennissen moeten de spelers gelijk het park verlaten en niet blijven hangen of zelf koffie meenemen.

Verder blijven de standaardregels van toepassing. Blijf thuis als je klachten hebt, houd 1,5 meter afstand en was vaak je handen.

Heel vervelend deze nieuwe beperkingen maar helaas onvermijdelijk. Het goede nieuws is dat we nog steeds kunnen tennissen. Veel plezier daarbij en blijf gezond. We houden jullie op de hoogte!

Het bestuur.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg