Geslaagde Algemene leden vergadering 10 mei

18 mei 2022


 Afgelopen dinsdag 10 mei is onder kundige leiding van onze voorzitter de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering gehouden. Het was een levendige vergadering met ruimte voor open discussie, suggesties en vragen.  

Het reilen en zeilen gedurende het afgelopen jaar is door middel van een uitgebreid overzicht toegelicht door de voorzitter en ook is er vooruit gekeken naar het nieuwe jaar. Met name de aanpak van jeugdtennis 2.0 is uitgebreid toegelicht en gemotiveerd.  

Het financiële overzicht van 2021 en ook de begroting voor 2022 zijn besproken en op advies van de kascontrole commissie goedgekeurd door de vergadering. Voor 2022 zal de kascontrole commissie bestaan uit Bart Sauer en Bart Zurburg.  

Verder hebben we afscheid genomen van Vivian Terken als penningmeester, dank voor alle werk in het afgelopen jaar. De vergadering heeft unaniem de benoeming van Jasper van de Graaf als nieuwe penningmeester goedgekeurd.

Als laatste agenda punt is een korte update gegeven door STN over de situatie bij de stichting. We zijn blij te horen dat ondanks de Corona invloed de stichting er positief voor staat.  

Tenslotte is zowel tijdens de vergadering als tijdens de rondvraag royaal gebruik gemaakt van de mogelijkheid om vragen en suggesties aan te dragen. Zo heeft de barcommissie de suggestie gedaan om tegelijk met de contributie ook € 70 afkoopkosten voor 2 bardiensten te innen, die teruggestort worden als de taakplicht is uitgevoerd. Tot nu zijn nog steeds 50 mensen die hun taakplicht niet hebben ingevuld, waaronder zeer intensief spelende leden. Het bestuur zal hier verder mee aan de slag gaan.  

Het uitgebreide verslag staat op de site onder : OVER ONS>ORGANISATIE> ALGEMENE LEDEN VERGADERING   

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg

KVK-nummer

40517707