Introductie regeling

16 juli 2020


Na de opening van de kantine begint alles weer meer en meer normaal te worden.

De competitie wordt in het najaar opgestart en er wordt volop gewerkt aan de plannen voor het open toernooi van 5 t/m 13 september. Reserveer de data vast in je agenda.

Alhoewel er al weer veel gespeeld wordt is er nog volop ruimte om meer leden te verwelkomen op de baan. Omdat we zien dat er ook nogal eens door gasten wordt gespeeld hier een korte opfris mail om de regels rond introducees toe te lichten.

  • Ieder lid mag 2x per jaar een introducé meenemen.
  • Volwassen introducees betalen 10 euro. Jeugd tot 18 jaar 5 euro.
  • Betalen bij de bardienst. Wanneer er geen bardienst is kan het bedrag worden overgemaakt op rek nr. NL93RABO0388258438 van de penningmeester van TVNederhorst.
  • Altijd van te voren elektronisch afhangen via de app en alle spelers vermelden. Dat geld ook als je met een introducee speelt. (aanvinken “introducé toevoegen” en de naam van de introducee).
  • Jeugd (tot 18 jaar) die lid is van een tennisvereniging binnen de kring Wijdemeren en Hilversum mag onbeperkt en zonder kosten ge-introduceerd worden ( ma t/m vrij tot 18.00 uur). De Kring bestaat uit TV De Rading, TV Westerveld, TV Loosdrecht, Tulip Tennisvereniging, HLTC Hoogerheide, HLTC Gooiland, HLTC ’t Melkhuisje en TV De Gooische Vallei.
  • Verder is er voor de jeugd t/m 18 jaar een zomerlidmaatschap ( de zomer challenge) waarmee onbeperkt gespeeld mag worden in Juli en Augustus tegen een gereduceerd tarief.
  • Overigens kunnen zowel leden als niet leden onbeperkt een binnen baan huren. Gebruik hiervoor www.indoortennisnederhorst.nl 

We vertrouwen erop dat iedereen zich aan deze regels houdt, ook zonder dat er een BOA rondloopt.  

Het Bestuur

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg

KVK-nummer

40517707