Najaarscompetitie 2022 begonnen

17 september 2022


Heerlijk! We zijn weer begonnen… het is al maanden mooi weer maar de start van de najaarscompetitie leek toch volledig in het water te vallen. Gelukkig mocht ons team in de hal, zodat onze partijen gewoon door konden gaan👌.

De start was veelbelovend Irma en Famke wonnen hun partij en Hans en ondergetekende schoten uit de start blokken en braken gelijk door de service van de tegenstander helaas bleef het daar bij en verloren zij de partij. De volgende twee gemengd dubbel potjes gingen ook verloren zodat we met 1-3 van de Heksenmeppers verloren hebben, best een vreemde naam voor een tennis club maar het blijkt een historische betekenis van heksen en Karel de zoveelste…

Kortom Irma en Famke hebben de eer gered, Famke zorgde ook nog eens voor een overvloed aan hapjes en Hans was vanmiddag om 16 uur nog in Basel en om 1900 keurig op de tennisbaan; echte clubliefde! Verder hebben we niet geroddeld maar ben ik wel weer wat dingen te weten gekomen. En dan de foto; daar kunnen we kort over zijn iedereen had oog voor de bal behalve 1 iemand die gewoon weer blij is dat hij weer op de tennisbaan kan staan!

Mooi avondje TV Nederhorst 🎾

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg

KVK-nummer

40517707