Openings Toernooi

24 maart 2023


Beste Tennisvrienden,

Zondag 2 april is het weer zover! De banen gaan open en het regent zondag niet! Marcel heeft samen met een aantal vrijwilligers hard gewerkt om het voor elkaar te krijgen en ze zien er prachtig uit. Ze zijn natuurlijk nog wel zacht, dus maak de kuiltjes dicht en sleep heel goed na het spelen.

Zondagochtend spelen eerst de Rode kids hun eerste competitiewedstrijd van de voorjaarscompetitie. En ‘s middags om 14:00 uur begint het openingstoernooi. 

We nodigen jullie graag uit voor het eerste dubbeltoernooi van het seizoen, niet op vrijdagavond, maar op zondagmiddag. We gaan er weer een sportieve en gezellige middag van maken met veel tennis, hapjes en drankjes voor alle (senioren) leeftijden en speelsterktes.

Voor wie al eerder een vrijdagavond toernooi gespeeld heeft weet hoe simpel het werkt! Opgeven kan via de mail en kan tot vrijdag 31 maart. Vervolgens zorgen wij voor ballen en een wedstrijd schema. Op zondagmiddag verzamelen we om 13.45 uur en starten we om 14.00 uur met spelen.

Twijfel je of je goed genoeg bent voor dit toernooi? Vooral niet doen! Waarschijnlijk is dit het enige toernooi in Nederland waar je in de prijzen kan vallen zonder de meeste wedstrijden te winnen. Meedoen en plezier hebben dat is het credo, dus of je nu goed, nieuw of al 100 jaar lid bent: kom gezellig meedoen!

Wanneer: zondag 2 april 
Start wedstrijden: 14.00 uur tot 17.00 uur
Kosten: € 3 pp


Opgeven via [email protected]
Groeten van de activiteiten commissie

Bob, Andre, Famke en Arjan

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg

KVK-nummer

40517707