Tennis update en oproep

01 juni 2020


Beste tennisvrienden,

Bij deze weer een update van het bestuur en ook twee oproepen.
 
Waarschijnlijk mogen sportkantines en terrassen vanaf 1 juli weer open, weliswaar met beperkingen, maar toch! De barcommissie gaat uitdenken hoe dit veilig kan. Natuurlijk stemmen we dit voorstel af met de KNLTB en met andere verenigingen en we dienen het ter goedkeuring in bij de gemeente. In de loop van juni wordt ook de dienstenplanner opengesteld. Uiteraard berichten we daar nog apart over.
 
Dit betekent ook dat we de toss van maandagavond en donderdagmorgen in juni nog niet door laten gaan, omdat het terras niet gebruikt mag worden. Bovendien willen we voorkomen steeds met nieuwe regels te komen.
 
De bestaande regels blijven gelden:
  • altijd van te voren afhangen via de app
  • hygiene maatregelen in acht nemen
  • geen toeschouwers op het park, geen gebruik van het terras, geen bar en 1,5 meter afstand houden
  • wc’s alleen bij hoge nood gebruiken.
 
De Algemene Leden Vergadering (ALV) moet uiterlijk eind oktober plaatsvinden. Afhankelijk van de versoepeling van de regels, zullen we dat óf live op het terras doen óf digitaal. We houden jullie op de hoogte.
 
Afgelopen week is de electronica voor het toegangshek geïnstalleerd. Het hek staat open van van 8:00-23:00 uur. Uitrijden kan altijd.
 
Oproep 1
Vrijdagavond 5 juni is man- en vrouwkracht nodig om samen met bestuur en parkcommissie een aantal klussen te doen op het park. Wil je helpen, meld je dan aan bij Leen Lorier ([email protected] of 06-25161955). Vele handen maken licht werk en het is plezierig dat niet al het werk op dezelfde mensen neer komt.
 
Oproep 2
We willen medio juni ook starten met de clubladder competitie. De regels voor deze interne clubcompetitie zullen we op de website plaatsen. Je kunt je opgeven via [email protected] Alle leden, van alle sterkten en alle leeftijden, kunnen hier aan mee doen. Voorlopig beginnen we met een enkelspel competitie.
 
Dank voor jullie aandacht en geduld maar weer.
 
Tot op de baan!
 
Trienke Stellena, Marieke Vollers, Leen Lorier, Tim Postel, Arjan Hooijmeijer.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg