TV Nederhorst uit de winterslaap

14 februari 2020


Beste tennisvrienden,

TV Nederhorst komt zo langzamerhand weer uit de winterslaap. Even een nieuwsupdate van het bestuur.
 
Afgelopen weken heeft Gé Leurs in opdracht van de gemeente struiken geplant aan de buitenkant van het hekwerk. En vorige week zaterdag hebben Leen, Gerard, Jasper en Frank nog eens 30 struiken bijgeplant bij het hekwerk achter de minibaan. Deze struiken willen we laag houden, zodat ons park vanaf de Randweg zichtbaar blijft.
 
Onze penningmeester Marieke heeft via Clubcollect de mails over de contributie weer verstuurd. Het scheelt Marieke heel veel werk als je prompt betaalt. Dank daarvoor!
 
Geef je voor 1 maart op via  https://www.rgsports.nl/tennisverenigingen/tv-nederhorst-nederhorst-den-berg als je wilt lessen bij RGsports. Lessen beginnen vanaf 30 maart.
 
Op 21 en 28 maart gaan de parkcommissie, barcommissie en bestuur klussen om het park weer speelklaar te maken. Wil je helpen? Meld je dan bij Leen.
 
Op vrijdagavond 27 maart vindt de traditionele vrijwilligersavond plaats. Op deze avond bedanken we alle vrijwilligers voor hun werk voor de club. De uitnodigingen zijn inmiddels verzonden.
 
Op zaterdag 28 maart vindt het openingstoernooi plaats. De toernooicommissie heeft al weer leuke ideeën om er een heel gezellig evenement van te maken.
 
Op maandagavond 30 maart staat de allereerste tossavond van het seizoen gepland.
 
Verenigingscompetitieleider Marjolein van Noppen heeft samen met Arjan 11 senior en 2 jeugdteams opgegeven voor de voorjaarscompetitie. Vanaf 4 april gaan de teams weer van start. De competitie indeling ontvangen we medio maart van de KNLTB.
 
Zodra alle data van competitie, toernooien en activiteiten bekend zijn, zal de barcommissie de dienstenplanner met bardiensten en groendiensten inrichten en ontvangt iedereen een mail met het verzoek je diensten weer in te vullen, zodat je speelgerechtigd bent. De barcommissie bestaat dit jaar uit Bernadette Langius, Claartje Lorier en Jacqueline Konings.
 
Wil je het komende seizoen op de hoogte blijven van alle nieuwtjes van TV Nederhorst? Of een nieuw tennismaatje zoeken? Kijk even op de website www.tvnederhorst.nl onder “over ons” en lees hoe je de clubapp kunt downloaden.
 
Geniet nog even van de winter en de fijne hal. Nog 1,5 maand en we gaan weer naar buiten. Wij verheugen ons erop! Tot dan.
 
Het bestuur
Trienke Stellema, Leen Lorier, Marieke Vollers, Tim Postel, Arjan Hooijmeijer

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg