TV Nederhorst vanaf 19 mei

16 mei 2021


Beste tennisvrienden,

Als alles meezit, mogen we vanaf 19 mei weer meer op ons mooie park, gelukkig maar!

Vooraf met een reservering lekker tennissen en een wedstrijdje laddercompetitie voor leden vanaf 27 jaar kon al. Daar komt nu ook tossen bij, met het invullen van een lijst van de aanwezigen. Op die manier weten we wie bij een eventuele coronauitbraak op het park aanwezig was. 1,5 meter afstand blijft noodzakelijk.

Jeugd tot en met 26 jaar hoeft geen 1,5 meter afstand te houden van elkaar. En laddercompetitie kan ook!

Het terras mag open tot ‘s avonds 20:00 uur. Maar omdat er vanaf dat moment meestal pas gebruikt wordt gemaakt van de bar, zullen we dat voorlopig niet doen. Wel zal de barcommissie het ‘s ochtends door de week zo proberen te regelen dat vaste groepjes een kopje koffie kunnen regelen.

Op het terras mag je met twee personen aan een tafeltje, op 1,5 meter afstand, tenzij je tot hetzelfde huishouden behoort. Een tennisreservering is wel verplicht, want publiek is nog niet toegestaan.

De toiletten zijn open, de kleedkamers, douches en clubhuis nog niet.

Donderdagseniorentoss

Ton, Henk, Marion en Willemien staan weer te trappelen om met de 55 plussers de baan in te gaan op donderdagochtend. Ze starten op 20 mei, aanwezig om 09:45. Tussendoor kan van het terras gebruik worden gemaakt en kan er koffie worden gedronken.

Maandagavondtoss

Over de invulling van de wekelijkse maandagavondtoss denken we nog even na, omdat ‘s avonds na 20:00 uur het terras gesloten is. We laten dit zo snel mogelijk weten.

Veel plezier!

Trienke, Tim, Marieke, Leen, Arjan

HERINNERING: geef je op voor de digitale Algemene Leden Vergadering op 25 mei om 20:00 uur via [email protected] uiterlijk 18 mei.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg

KVK-nummer

40517707