Uitslag ledenraadpleging zonnepanelen

21 februari 2021


Beste tennisvrienden,

Op 10 februari informeerden we jullie over het plan om zonnepanelen te plaatsen op de hal. We vroegen jullie in te stemmen met een investering van € 20.000 in 84 panelen, met een geschatte terugverdientijd van 5 jaar.

Met heel veel genoegen hebben we al jullie mails en antwoorden op de enquete vraag gelezen. Uit de opmerkingen lezen we veel instemming en optimisme voor dit project. Veel dank voor de vragen, positieve woorden van steun en jullie tips. In totaal hebben 116 leden gereageerd. 114 leden stemden voor het plan, 2 tegen.

Zoals afgesproken hebben we alle opmerkingen en vragen beantwoord. Het ene tegenstemmende lid gaf aan het plan “totale nonsens” te vinden. Het andere lid gaf aan dat het geld gebruikt moest worden om gravelbanen om te bouwen tot all weather banen. We hebben geantwoord dat dit een reeds lang uitgebreid bediscussieerd, gepasseerd station is en een onverantwoorde desinvestering zou zijn.

Met zo’n overweldigende positieve uitkomst, voelt het bestuur zich zeer gesteund om, samen met het bestuur van de Stichting, het voorgenomen besluit definitief te maken en het plan uit te voeren.

Veel dank, tot snel,

Het bestuur

PS. vanavond ons clubhuis in beeld bij De wereld van de Chinezen op NPO 2 om 20.20 uur.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg

KVK-nummer

40517707