Verslag Clubweekend 5-6-7 juli

08 juli 2024


Afgelopen weekend vond het clubweekend plaats, 3 dagen lang plezier in zonneschijn, harde wind en regen. Gelukkig konden we de hal gebruiken.  

24 deelnemers aan het vrijdagavondtoernooi speelden 18 potjes, 14 kids speelden 28 wedstrijden voor de jeugdclubkampioenschappen, 14 rode kids en hun ouders deden mee aan de rode toss op zondag en de senioren speelden 30 wedstrijden in de seniorenclubkampioenschappen. 

Tel dat op bij 92 BBQ'ers en 2-1 winst voor Oranje op groot scherm, en je weet hoe gezellig het was.

Bob had voor de vrijdagavond weer een mooi schema in elkaar gezet. Winnaars van het toernooi werden, mede door uitstekende coaching van Romana, 5 leden uit de startersgroep van dit voorjaar, die voor het eerst meededen: Tanja, Tamara, Melanie, Dana en Erno.

Het was gaaf dat er bij de BBQ zoveel vrijwilligers aanwezig waren en zelfs 3 ereleden: Ton, Gijs en Henk. Zonder vrijwilligers kunnen we niet, dus geweldig dat jullie je zo inzetten voor de club!

Ongelooflijk veel dank aan Yvonne, Janny, Lucelle en Wouter van de barcommissie en Bernadette die alles tot in de puntjes geregeld hadden, inclusief heerlijke salades. Aan Tim en Remi voor het zeer professioneel bakken van het vlees van slagerij Diekerhof, aan Tanja, Astrid en Martijn die geen bardienst hadden maar als een dolle hebben meegewerkt, en aan Arjan die met hulp van Jan en Vera het hele weekend alle tennispartijen plande en de rode kids met hun ouders een onvergetelijke zondagochtend bezorgde.

Voor herhaling vatbaar!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg

KVK-nummer

40517707