Verslag Najaarscompetitie 2019

25 november 2019


Hoera! We hebben een Kampioen.

Ons Dames Dubbelteam onder leiding van onze eigen enige echte voorzitster Trienke Stellema is eerste geworden in de Tweede Klasse op de Zondag. In deze klasse sloeg Trienke met haar damesteam alle andere teams in de poule van de baan. Het kampioenschap werd gevierd met een goede borrel en een heerlijk buffet. Gefeliciteerd dames! Een geweldige prestatie.

Een andere fantastisch resultaat werd behaald door het Dames Dubbelteam 17+ in de Tweede Klasse op de Vrijdagavond onder leiding van teamcaptain Denise de Bruin-Versluis. Een mooie tweede plaats werd verdiend door maar liefst vijf wedstrijden dik te winnen en één gelijk te spelen. Runner Up it is! Van harte gefeliciteerd moeder en dochter Corina & Denise Versluis, Chantal Bol – De Vries, Denise Veenman, Marieke Bosman en Mardy Eckhardt.

In totaal deden 8 teams van onze club mee aan de Najaarscompetitie, variërend van Heren Dubbel, Dames Dubbel, Gemengd Dubbel en een Gemengd Jeugdteam 11 t/m 17 jaar. Door weer en wind werd sportief gespeeld al bleken de binnenbanen goed uit te komen als het weer wat te gortig werd. Als de teams buiten op de banen uitgewaaid waren, werd bij thuiswedstrijden nog lekker na geborreld in ons mooie nieuwe clubhuis onder het genot van een competitieschoteltje, een drankje en een muziekje. OK, en nog een drankje.

@Denise de Bruin-Versluis, Fred Dolstra, John Versleijen, Judy Ruiter, Peter van Gilst en Vera Hooijmeijer: Dank voor jullie inzet als teamcaptains en het draaien van de bardiensten met jullie teams tijdens de competitie.

@Marcel, dank voor het onderhouden en speelklaar maken van de buitenbanen die echt top waren. Marjolein van Noppen, VCL TV Nederhorst

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg