Winnaars Clubkampioenschappen 2024

08 juli 2024


In soms heftige omstandigheden werden afgelopen weekend de clubkampioenschappen gespeeld. Soms was het heerlijk zonnig weer, soms waaide het zo heftig dat de ballen alle kanten opgingen en soms een enorme stortbui. En toch werden alle wedstrijden gespeeld, ook omdat we de hal konden gebruiken.

De gele clubkampioen is Alexander geworden. Hij won al zijn partijen en had heel weinig games tegen. Knap gedaan Alexander en succes bij je landelijke wedstrijden!

De groene clubkampioen is Julian geworden. Julian tennist nog niet zo heel lang, maar wel al heel goed. Hij won in de finale van Alex, die in zijn poule de meeste punten had gehaald. Alex is de reserve kampioen. 

De oranje clubkampioen werd Nareh en de reserve clubkampioen werd Mirthe. Zij haalden de meeste punten in hun poule. Goed gedaan dames!

Alle kampioenen wonnen een beker en een echte tennispet. Alle andere spelers kregen een echte tennishanddoek ter herinnering. 

De heren enkel clubkampioen is Yannick van den Broek geworden. Hij won de poule, met dank aan Thomas die de plek van Pierre kon innemen. Thomas en Yannick wonnen samen de herendubbel poule. 

De 7 dubbels in de damesdubbel poule streden in het barre weer op zaterdag tegen elkaar. Els en Willemien wonnen de troostfinale en Amber en Marjolein de finale. 

Op zondag werd het kampioenschap voor de gemengde dubbels in twee poules afgewerkt. Na een bloedstollende hele fraaie finale in de hal, wonnen Pascal en John van Marjolein en Erik vB 6-1, 5-7, 10-6. 

Ook deze kampioenen wonnen een beker én een tennistas. 

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg

KVK-nummer

40517707