Zeer geslaagd vrijdagavondtoernooi, ondanks Oranje

26 november 2022


Over het Nederlands elftal kunnen we kort zijn, dat was niet best. Des te beter waren de tennis wedstrijden in de hal vanavond! Onder leiding van André die strak de leiding had met het indelen van de wedstrijden, ontstonden er prachtige partijen die tot laat in de avond duurden.

Na het tennis de prijs uitreiking met prijzen voor Erik van B, beter bekend als Erik van Badjas, Judy en Janny. Nadat trainer Jeffrey -die de club helaas verlaten heeft- in het zonnetje is gezet en hartelijke bedankt is voor bewezen diensten had Marjolein nog een verrassing in petto voor een drietal competitie teams; een prachtbeker voor de geleverde prestaties!

Na de prijs uitreiking was het volop tijd voor de borrel en de hapjes en stonden de echte diehards weer op de tennisbaan.

Qua muziek hebben we weer alles van de toppers tot Barbara Drijfzand voorbij horen komen en ben ik weer een hoop te weten gekomen over de dikke lip van Olcay en het masseren van je matras voor het slapen gaan… kortom het was weer een mooi avondje op de tennis club.

Met dank aan de bar dames die de gehele voorraad bier, wijn en bitterballen weer keurig aan de man heeft gebracht zo aan het eind van het seizoen. 

We sluiten af met de geruststellende woorden van Depay; het komt allemaal goed!

Fijn weekend allen ⚽️🇳🇱🎾
#tvnederhorst #eindtoernooi #mooiavondje

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg

KVK-nummer

40517707