Open Toernooi oproep

Open Toernooi 2019

De toernooicommissie is alweer enige tijd bezig met de voorbereidingen van het Open Toernooi dat zal plaatsvinden van maandag 9 tot en met zondag 15 september 2019.

Bij veel inschrijvingen is het mogelijk dat er al wedstrijden worden ingepland in het voorweekend (7 en 9 september). Via www.toernooi.nl kan je jezelf inschrijven en je partner dient dit ook te doen om je als dubbel aan te melden. Deze link staat op de website.

Om ook veel inschrijvingen voor het toernooi buiten onze eigen verenigingsleden te krijgen, worden weer flyers en posters verspreid bij de verschillende tennisclubs in de regio. Mocht je zelf andere clubs bezoeken, neem dat wat flyers uit ons clubhuis mee om ze ook daar neer te leggen. Daarnaast graag ons Open Toernooi zoveel als mogelijk ook actief promoten binnen je eigen netwerk van tennisvrienden. Hoe meer deelnemers we hebben des te beter we leuke poules kunnen vormen voor gezellige en sportieve wedstrijden.

De open toernooicommissie gaat in samenwerking met de barcommissie zorgen voor een goede voorzieningen in en rond ons clubhuis om het voor deelnemers en bezoekers een sfeervol toernooi te laten worden.

Zorg dat je er bij bent!

De Open Toernooi commissie.

Rob, Rolf en Roald

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg