Open Toernooi oproep

Open Toernooi 2019

Het is zo ver. Ons schitterende nieuwe tenniscomplex is een feit. Wij zijn er trots op deelnemers uit de hele regio te mogen uitnodigen om voor de eerste keer het Open Toernooi van onze vereniging te komen spelen op ons gloednieuwe Tennispark. Uiteraard nodigen we ook onze eigen leden van harte uit om deel te nemen om het eens tegen een onbekende tegenstander op te nemen.

Wat gaan we doen?
Net als voorgaande jaren organiseren we deze editie met alleen dubbelspelen. Dit voor dames-, heren- en gemengde teams. We doen dit in de categorieën 5 (17+), 6 (17+), 7 (17+), 7 (35+) en 8 (35+). Wij verwachten hiermee net als voorgaande jaren een gezellig toernooi te krijgen.

Wanneer vindt het plaats?
Het toernooi wordt gespeeld van maandag 9 tot en met 15 september 2019. Het voorweekend van 7 en 8 september wordt alleen benut indien dat noodzakelijk is en is niet verplicht, dus als het niet uitkomt hoef je deze niet vrij te houden.


Waarom zou je meedoen?
·         Bij aanmelding voor je eerste wedstrijd krijg je een goodiebag onze sponsor Boerhout Sport Bussum + gratis kopje koffie of thee van de barcommissie.
·         We hebben mooie prijzen voor de winnaars per categorie.
·         Op de doordeweekse avonden wordt er in het clubhuis een lekkere maaltijd gemaakt die je kunt bestellen tegen een lage prijs.
·         Op de speeldagen zullen de banen zo veel mogelijk gevuld zijn, zodat er ook op het terras voldoende te genieten valt.
·         En uiteraard zorgen we ervoor dat alles op rolletjes verloopt.


Kortom we gaan er een mooi toernooi van maken en zouden het leuk vinden als je weer meedoet met je tennispartner. Kijk snel in je agenda om de dagen te reserveren, overleg het met je dubbelpartner en schrijf zo snel als mogelijk in om ons toernooi vooral niet te missen.

Hoe kun je inschrijven?
Je kunt je inschrijven via Toernooiplanner.nl 

https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=B3AC421F-57BC-4FB3-90B6-F5A788143A3D

Wij hopen je weer te mogen ontmoeten op ons toernooi en kijken nu al uit naar een gezellig en sportief evenement na de zomer.


Met vriendelijke groet,
De Open Toernooicommissie
Roald Strackx, Rob van Brakel, Jan Korpel, Henk Kok en Rolf Besemer

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg