Openingstoernooi

 

Beste (nieuwe) tennisvrienden,
 
Het nieuwe tennisseizoen is alweer in zicht en nu het er naar uitziet kunnen wij vanaf eind maart  gebruik gaan maken van ons nieuwe park. Zoals te doen gebruikelijk willen wij dit op een gepaste manier vieren door jullie bij deze uit te nodigen voor het jaarlijkse “Family & Friends toernooi” op zondag 31 maart a.s. van 13.00 tot 18.00. Voor de officiële opening van het nieuwe park op 24 en 25 mei worden jullie apart uitgenodigd.
 
We maken er weer een gezellige dag van met tennispartijtjes op je eigen niveau en ook aan de kinderen vanaf 6 jaar is gedacht. Voor deze groep kinderen is er speciaal een minibaan aangelegd. Gedurende de dag speel je dubbel wedstrijden met wisselende partners van je eigen speelsterkte. Jeugd speelt tegen jeugd, senioren(plus) tegen senioren(plus). Kinderen met bijvoorbeeld de rode bal spelen enkel wedstrijden op de minibaan. Uiteraard is iedereen welkom, dus ook introducés.
 
 Het schema ziet er als volgt uit:
 
 - Aanwezig 12.30;
 
 - Om ca. 12.45 welkomstwoord; 
 
 - Vanaf 13.00 starten met de wedstrijden waarbij plezier & gezelligheid voorop staat!
 
Tussendoor zal een ieder worden getrakteerd op warme hapjes. We gaan proberen de wedstrijd Ajax-PSV op de TV te krijgen, want die spelen om 16.45 uur. Zoals eerder vermeld mogen ook niet-leden meedoen aan dit toernooi! Aan jullie dus het vriendelijke verzoek om ook zoveel mogelijk niet-leden uit te nodigen. Inschrijven kan door te mailen naar [email protected] onder vermelding van je naam, speelsterkte en leeftijd. De kosten zijn € 5,- contant per persoon. Voor de niet-leden geldt dat zij zich ook kunnen aanmelden via dit mailadres. Ook voor hun geldt uiteraard dezelfde bijdrage van € 5,- contant per persoon.

De inschrijving sluit uiterlijk dinsdag 26 maart, dus wees wel op tijd!
 
Naast de spelers is het publiek net zo belangrijk, dus als je niet wilt spelen maar wel wilt komen kijken en eten zien wij jullie graag tegemoet. De kosten hiervoor zijn dan ook € 5,- contant per persoon. Graag ook aanmelden via hetzelfde mailadres.
 
Wij gaan uit van een gezellige dag en zien jullie graag op zondag 31 maart a.s.!
 
Met vriendelijke groet
 
De Toernooicommissie                   
 
Joost, Herman, Bob en Philip

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 294 254 282

Tennispark Nederhorst

Platanenlaan 5
1394 JR Nederhorst den Berg